ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

vänskap

2012-10-12 11:08:59 / 0 kommentarer ..


för mig är vänskap otroligt viktigt, jag vill ha vänner jag kan lita på till 120% idagsläget har jag några. Men just nu har två av mina vänner svikit mig, en av dem har gjort det som inte är accepterande.. en sak är säkert kommer inte förlåta dom på något år, först ska dem verkligen visa att jag kan lita på dem och att dem verkligen vill ha tillbaka mig som vän! Annars kan dem dra åt helvete..
Vänner är en grej man måste ha, min familj är även mina vänner. Det är otoligt viktigt att ha vänner man får ha roligt tillsammans och man får uppleva tråkiga saker också, jag och min vänner hittar ofta på massa bus och det är bara roligt. Kan inte påstå att det är roligt att sitta hemma en lördagkväll och kolla på tv om kompisarna frågar om man vill med ut? självklart hänger man med iaf jag!
jag är en tjej som verkligen tar vara på mina vänner, man lever bara en gång? man kan förlora en vän på så kort tid för det har jag varit med om innan. När jag gick i förskolan så hade vi tjejer en jätte bra vän som heter Nelly och hon dog av att det var så mycket damm i lokalen och andra orsaker. det är riktigt hemskt sån tur så var man inte så gammal men det är nog mycket sorgligare nu om någon nära kompis skulle dö...
Sånt underbart band jag har med mina vånner är inte många som får, jag har massor av vänner nu i hela landet, någon från skåne, blekinge, stockholm, göteborg, jönköping, småland ja överallt! Det skulle jag aldrig ha om jag fortsatte att bo i oskarshamn många av mina vänner har jag träffat på skolan och sedan har jag mina underbara vänner från oskarshamn. Endel av dem har jag gått i skolan från förskolan till 9:an så många har jag stort underbart band med och jag är glad för det!

Det gör mig ingenting att jag har sagt upp min kontakt med två av mina tjejkompisar bara för jag har så många så ja knappt kan välja, Lissa är en av mina bästa vänner henne kan jag liksom berätta allt för? men det kanske man inte kan till någon annan, jag vet att lissa aldrig skulle säga något till någon annan individ haha kanske är så att hon kan inte prata. men ibland så kan man faktiskt undra om hon inte är människa att hon kan prata men att hon inte gör det? för hon förstår en när man är ledsen och hon tröstar en så bra. Om jag ropar på henne så kommer hon i full galopp och blir överlycklig. FINE ibland kan jag va sur på henne men hon kan också va sur på mig, våran vänskap består av många framgångar & motgångar och då tycker jag det är okej att vara sur på varandra. Men en ska är säkert det är att hon ALDRIG skulle ta en kille från mig!
 
Om du läser detta då hoppas jag att du förstår vad du har gjort, så gör man inte! vet du L*** du kan dra åt helvete! Jag behöver inte dig längre :)

Jag tackar mina vänner att jag får dela min vardag med dem, utan er ingen mathilda! Samma med min familj & släkt! Ni kan va pinsamma ibland men ni är bäst ändå!

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se