ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

mina tankar om mitt sista ponnyår

2012-11-01 22:39:35 / 1 kommentarer ..


jag kan inte fatta att jag har bara ett år kvar på ponny, jag hade ju min dröm som var sm. men jag har inte hunnit så långt. Istället köpte jag en outbildad ponny som jag först inte visste om hon skulle kunna hoppa en LB äns medans idag hoppar hon en LA bana super bra, tränar msv banor. jag har haft oflyt på tävlingar helt enkelt, om jag inte hade ramlat av på framhoppning på LA så kunde det blivit våran nolla i LA men nej. vi tar nu sista veckorna på det här året genom att träna för duktiga ryttare nu åker jag på praktik hos ellen brunes och tränar för en elitryttare och sen nästa år så sätter jag mina 3 nollor i LA och kanske kvalar msv? kanske nollor där. man vet aldrig jag har ett år kvar kanske jag kan komma till sm eller inte. svaret får vi nästa år i augusti när sm går. eller nästa år den här veckan eller datumet när änglahoppet går.
 
Jag kunde ha köpt en ponny som hade gjort massa innan, men jag valde att utbilda min egna forma den efter vad jag vill. jag har lyckats mitt mål va att ha placeringar i LB och det har jag. vinnare på lilla cupen på superhelgen det var stort för MIG men kanske inte för en sm ryttare. jag & lissa har hittat varandra, jag är tonår och har massa krav och humöret är lite hej vart. lissa är i trotsåldern. vi får se vart vi kommer. det får vi se.
men om vi bara kommer till LA så är jag nöjd över våran resa när hon kom till mig så kunde hon inte alls något, jag hade köpt en outbildad häst som inte kunde galoppera? hur låter det.
Ibland önskar man att man köpte den där fina ponnyn som hoppat sm men ändå är jag nöjd för lissas och min resa är grym. vi har tagit varandra från noll till LA med 4 fel. cooolt!
 
Kanske så läser ingen detta men detta är min dagbok på internet som jag vill dela med andra hästinresserade tjejer & killar som få se våran resa. den har varit grym! Både jag & lissa har utvecklas så grymt mycket och jag är stolt över båda mig & henne. fine vi kanske hatar varandra ibland men det går väl kärlek ut på? det tror jag iallafall, lissa är min stora kärlek och hon kommer att komma till ett super hem tror jag. men det som gör mig mest lycklig det är att jag kommer äga henne flera år till för hon ska lånas ut till någon nästa år som är runt 14 och uppåt eller mindre och när den tjejen / killen blir 18 så ska hon säljas till EN BRA FAMILJ SOM JAG SKA VÄLJA!
 
detta inlägg kanske var meningslöst men det betyder för mig och det är huvudsaken, jag vill få ut med detta inlägg är att om ni köper en ponny eller storhäst och tror inte den kan bli något vänta och se det är kanske framtidens stjärna? för det tror jag lissa är med nästa ryttare.
 
 
 
cirka ett år efter

 
1 vecka sen. stor skillnad, börjar vänja henne för hackarmore
 
FRÅN BÖRJAN TILL SNART SLUT. 1 ÅR KVAR!

Kommentarer
mormor

fortsätt skriva. läser allt. fina bilder

2012-11-02 08:14:55
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se