ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

sent inlägg

2012-10-31 22:52:32 / 0 kommentarer ..


Opps.. blev ett ganska sent inlägg inte haft tiden med mig!
Jag har faktiskt haft ganska fullt upp, började med att jag åkte till stan och träffade evelina, jag köpte en halsduk, lösögonfransar,låtsas skinn, linser svarta, vit färg till ansikte, hårspray det var nog det jag köpte. linserna och lösögonfransarna hud och färg är till på lördag då det är halloween fest och jag är taggad jag & eve har värsta iden att måla oss till. får se om vi lyckas med målningen vem vet.
 
Lissa var övertaggad och hade rodeo idag!... Som texten lyder hon var kaos, började med att hon skulle stegra och vägra gå både hon & jag är mörkrädda och vi skulle rida ut och det kopplar inte så bra att båda är mörkrädda så jag fick ta modet och säga till henne att det inte är något längre fram när vi kommer till slutet av rundan så tvärnitar hon och låtsas som att hon ser något :o  sedan flyger hon fram och tror det är något bakom då kan jag säga att jag blev riktigt rädd. så vi tränade lite tävlings galopp sista biten haha xd det gick grymt fort. men ja jag satt kvar sån tur var.

i morgon slipper jag vara orolig för mörkrätt för då ska vi ta ett dressyrpass och hoppas det går bra :D
jag är pepp inför att hoppa lite på fredag och sen fick lissa en spark på bogen idag vet inte varför .. men ja hon ska få lära sig självförsvar av mig (A) men hon fick ingen skada bara att täcke gick sönder ännu mer ... åhhh..
 
Nej nu ska jag lägga mig i sängen och kolla one three hill (NÖRD), i morgon ska jag till blåkusten och kolla om jag har astma död!! och sedan TANDLÄKAREN döda mig :(  hatar tandläkaren :s
äldre bild

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se