ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Min sötnos

2012-11-27 18:43:26 / 0 kommentarer ..häng med oss till en grym blogg?

2012-11-03 12:14:19 / 0 kommentarer ..


nu är det så att jag och min kompis jennie har börjat blogga tillsammans så den här bloggen kommer ionte finnas mer men den kommer vara kvar kanske någon månad så alla hänger med.
 
den nya adressen är Jennieochmathilda.blogg.se
häng med oss
vi syns där :D
 

FILMEN

2012-11-02 23:02:17 / 0 kommentarer ..


här kommer filmen ni kanske längtat efter :D
snart kommer det upp en ny grej, när allt är klart och h***' är fixat så kommer jag och min kompis göra en grej ;D
håll utskik:D
 

hoppning hemma 2 november

2012-11-02 18:23:14 / 0 kommentarer ..


idag hoppade jag i paddocken tog hackarmoret och i början var hon tung men sedan blev hon lite bättre i handen, jag gjorde mycket skänkelvikningar och volter och sedan så började jag hoppa fram lite påp ett räcke. jag har inte hoppat på hackarmore så mycket så vi kommer fel på hinder ibland men det lär vi oss. båda är ovana på det här bettet, jag hade undertemp idag och det lär ni märka på videon.. det var snor halt och underlaget var super dåkigt för det har regnat idag men det var uppehåll när jag red.
så undertemp vet jag att jag hade som gjorde att vi kom fel ibland men idag fick båda lära oss att det går att hoppa sakta och få under bakbenen men det bör gå fortare men vågade inte så höll in henne ganska mycket.
 
den här dagen var inte så jätte bra, hon gjorde som jag bad henne inget extra jag hade tänkt att öka hennes havre lite för nu mot slutet så börjar hon bli trött hon känner på sig att hon snart ska gå på vintervila och det är noh behövligt för hennes skull. hon har gjort ett super bra jobb detta år och gått från klarhet till klarhet på varje träning och tävling.
 
filmen är påväg, den håller på att sparas och sen ska jag bara ladda upp den på youtube.

hindrena låg på 110 men fick nog inte med sista filmen när vi hoppade bana tyvärr..
så ni vet kommer bilderna jag tog från filmen vara suddiga så ni vet.
 

bråttom till stallet

2012-11-02 14:04:44 / 0 kommentarer ..


jag sov till 1 idag och det var riktigt skönt, stängde dörren så katten inte kunde komma in så han sov till 1 han med.
jag ska åka till stallet nu och hoppa lite på lissa och sedan vid 7 ikväll så kommer min saknade bror till oss vi ska få träffa hans flickvän :D spännande.
 
jag uppdaterar mer sen as bråttom :D
 

mina tankar om mitt sista ponnyår

2012-11-01 22:39:35 / 1 kommentarer ..


jag kan inte fatta att jag har bara ett år kvar på ponny, jag hade ju min dröm som var sm. men jag har inte hunnit så långt. Istället köpte jag en outbildad ponny som jag först inte visste om hon skulle kunna hoppa en LB äns medans idag hoppar hon en LA bana super bra, tränar msv banor. jag har haft oflyt på tävlingar helt enkelt, om jag inte hade ramlat av på framhoppning på LA så kunde det blivit våran nolla i LA men nej. vi tar nu sista veckorna på det här året genom att träna för duktiga ryttare nu åker jag på praktik hos ellen brunes och tränar för en elitryttare och sen nästa år så sätter jag mina 3 nollor i LA och kanske kvalar msv? kanske nollor där. man vet aldrig jag har ett år kvar kanske jag kan komma till sm eller inte. svaret får vi nästa år i augusti när sm går. eller nästa år den här veckan eller datumet när änglahoppet går.
 
Jag kunde ha köpt en ponny som hade gjort massa innan, men jag valde att utbilda min egna forma den efter vad jag vill. jag har lyckats mitt mål va att ha placeringar i LB och det har jag. vinnare på lilla cupen på superhelgen det var stort för MIG men kanske inte för en sm ryttare. jag & lissa har hittat varandra, jag är tonår och har massa krav och humöret är lite hej vart. lissa är i trotsåldern. vi får se vart vi kommer. det får vi se.
men om vi bara kommer till LA så är jag nöjd över våran resa när hon kom till mig så kunde hon inte alls något, jag hade köpt en outbildad häst som inte kunde galoppera? hur låter det.
Ibland önskar man att man köpte den där fina ponnyn som hoppat sm men ändå är jag nöjd för lissas och min resa är grym. vi har tagit varandra från noll till LA med 4 fel. cooolt!
 
Kanske så läser ingen detta men detta är min dagbok på internet som jag vill dela med andra hästinresserade tjejer & killar som få se våran resa. den har varit grym! Både jag & lissa har utvecklas så grymt mycket och jag är stolt över båda mig & henne. fine vi kanske hatar varandra ibland men det går väl kärlek ut på? det tror jag iallafall, lissa är min stora kärlek och hon kommer att komma till ett super hem tror jag. men det som gör mig mest lycklig det är att jag kommer äga henne flera år till för hon ska lånas ut till någon nästa år som är runt 14 och uppåt eller mindre och när den tjejen / killen blir 18 så ska hon säljas till EN BRA FAMILJ SOM JAG SKA VÄLJA!
 
detta inlägg kanske var meningslöst men det betyder för mig och det är huvudsaken, jag vill få ut med detta inlägg är att om ni köper en ponny eller storhäst och tror inte den kan bli något vänta och se det är kanske framtidens stjärna? för det tror jag lissa är med nästa ryttare.
 
 
 
cirka ett år efter

 
1 vecka sen. stor skillnad, börjar vänja henne för hackarmore
 
FRÅN BÖRJAN TILL SNART SLUT. 1 ÅR KVAR!

Bulgarien del 2

2012-11-01 22:11:30 / 0 kommentarer ..


två killar jag och min syster träffade, hampus & hmm kommer inte ihåg vad den andra hette. hampus är den med kepan och han är snyggare i verkligenheten.
 

Lissa 1 november

2012-11-01 18:31:37 / 0 kommentarer ..


Lissa var ett helvete i början när jag red henne asså hon gick fint i skritt men sen i traven och galoppen var hon as stel vet inte varför. blev sur på henne för hon gick skit bra ena stunden och ena stunden ett helvete. så då fick hon en mardröm då kom gramanen fram som hon INTE gillar.. för då måste man jobba så när jag hade den på henne så gick hon klockrent (a) då var hon super fint, men man kan inte alltid rida på graman. men vi löser det, i morgon ska hon hoppa och brukar bli bra när man hoppat på henne. längtar till i morgon för är sugen på att hoppa faktiskt.
 
Har inte tid att skriva, mamma ska färga mitt hår & färgen är lila men får se om det blir det den här gången.. har haft otur när jag försökt färga håret lila. snart köper jag en som verkligen är LILA LILA..
Men vi höres senare för då kommer bilder sen bulgarien, ses senare (:
min katt får stå för bilden (A) FINA MURRE, MEN HAN KAN VA OND :O
 

hemkommen igen

2012-11-01 12:09:47 / 0 kommentarer ..


mamma ringde och väckte mig vid 10 för vid 11 skulle jag till sjukhuset och det gick bra, nu ska jag kolla på one three hill igen och vid 3 ska jag till tandläkaren som jag verkligen inte vill. hatar tandläkarna när dom ska gräva i min mun vilket äckligt jobb.. ush!
 
Lissa och jag ska ta en lite tur i paddocken och känna igenom henne i alla gångarter och kanske tar och jobbar över någon bom. tänkte fråga mamma om hon kunde filma så får ni film :D

del 2 om bulgarien kommer, ett minne för livet med min farfar iallafall det är bara han som inte finns..
gammal bild på mig och becca sen i somras :D

Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratidesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se