ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Bloggtävling hos Johanna Grant

2012-05-31 21:51:35 / 0 kommentarer ..


JAG ÄR MED OCH TÄVLAR HOS JOHANNA GRANT OM EN DEIGN & EN GÄSTBLOGGNING
Justin beiber

2012-05-31 17:18:49 / 0 kommentarer ..


love him!
Världens bästa :D
http://www.youtube.com/watch?v=4GuqB1BQVr4&feature=player_embedded#!

Travbanan tingsryd

2012-05-31 16:09:41 / 0 kommentarer ..


TRAV:
mina åsikter om trav har varit lite dåliga, det jag sett på tv:n är att dem slår väldigt mkt med spön m.m och jag klarar inte av sånt.. Okej 1-2 slag men inte mer :/ det har verkat som hästarna inte tkr det är roligt och sånt..

Men idag när vi var det och överdomaren visade runt oss så visade det sig att dem flesta av dem hästarna som tävlar i trav lever lyxlivet! Ägarna var trevliga mot oss och så:)
Domaren sa att om dem slår 1 gång med spöet så blir dem diskvalificerade det ändå kuskarna gör är att vifta med det!

Så jag har verkligen fått en helt annan syn nu på trav:)
Jag skulle lätt vilja börja med det, det verkade vara riktigt roligt självklart måste man ha en bra häst. Sen sa en ägare att det tar massa timmar dem är i stallet hela sin fritid typ och det är mycket mera jobb i detta än i annan ridning och det kan jag faktiskt förstå!

Nu är jag inte alls emot det här:) skulle vilja starta ponnygalopp med lissa ska pröva i skogen på söndag Gud vad roligt :))
Jag åker hem till Oskarshamn på lördag då ska jag hoppa 3 kombination på 110 då jag ska tävla LA nästa helg ;) jag är riktigt taggad:) den dagen är det kval till falsterbo i ponny nu har jag bestämt mig nästa år är jag med i kvalet till Falsterbo självklart ska jag det! Det får kosta vad de vill nu ska jag jobba i sommar också och kommer skaffa ett dyon difference ;)

Vi hörs;)


Sovmorgon

2012-05-31 11:27:15 / 0 kommentarer ..


Gud vad skönt det var med sovmorgon ;)
Jag börjar 20 över 12 och då ska vi till tingsryds travbana ;)


Heineiken

2012-05-30 23:21:50 / 1 kommentarer ..


Världens finaste storhäst!
Skolans häst som är 4, nästa år kanske jag köper han;) maybe


Alla hästarna genom åren

2012-05-30 18:04:57 / 0 kommentarer ..


Vi börjar med min första D-ponny Allgunnens una!
New Forest född 1997

var 6 år när vi köpte henne, inte en bra första ponny precis men hon var så söt & snäll. Mina dagar när jag red henne så slängde hon av mig JÄMT i HÖGRA hörnet verkligen jämt.. det var riktigt jobbigt... Hon var en dum rodeohäst tyckte jag jämt.. men hon var så mysig i boxen och så snäll att rida ut på. jag & syrran red ut båda två på henne och hade det riktigt mysigt..
Perfekt tävlingshäst blev hon sen.. Tyvärr efter ett år så kände alla i familjen att hon inte riktigt passade mig, min syster klarade av henne lite men det var mycket jobb hon hae fått föl precis.
Våran vän Jossa hjälpte oss med henne några dagar i veckan och sen så tävlade hon en tävling 80 & 90 har jag för mig och det blev felfria runder. Jag har vetat hela tiden att den här ponnyn är en som når dem största klasserna.

Vi sålde henne till ett par men dem hade henne inte så länge sedan köpte beatrice henne och hon har kämpat med una och vi har åkt och hälsat på una och hon kunde ju inte arbeta i form och sånt men hon hoppade som en gud alltså. Tyvärr förra året så fick hon spatt i ena bakbenet och det var så pass illa så hon tillslut inte kunde gå på benet. så dem valde att avliva henne.. men det var det bästa för henne. hon hoppade banor på 130-140 ;) GRYM PONNY SÄGER JAG BARA!

Vila i frid Lilla Allgunnens Una!love u
 Select New Forest född 1990
Efter Una så började vi leta efter en läromästare inom kategorie D, då hittade vi select och det var det bästa köpet jag har gjort i livet.
Den fina ängeln hon ställde upp i varje sekund, hon gjorde verkligen allt för mig & min syster. Hon har lärt mig precis allt jag kan idag och det är jag riktigt glad för. Hon tävlade jag upp till LC hoppning på och min syster tävlade upp till LA dressyr, dem vann div 2 allsvenskan i dressyr och så lycklig min syster var då :D

Denn ponnyn finns det inga ord för det var en underbar ponny som betyder mest för mig, om jag inte hade fått henne så vet jag inte riktigt vart jag hade varit idag. Det kan man ju undra.
Efter 5 underbara år med framgångar & motgångar så satt vi oss ner i familjen och valde att lägga ut henne på annons. Det var ett riktigt svårt beslut men vi kände hon var ändå 20 år och jag vill satsa rejält på hoppningen och hon skulle börja gå i skogen och lite lätta dressyrpass med lite hoppning i. Hon skulle bli en läromästare för någon annan.
Det kom ganska många och kollade på henne det kom en tant från gotland och dem var så söta tillsammans. Select skulle vara mamma till ett föl. men tyvärr var det problem med deras pengar så blev inget köp. Kom en familj från Gamleby och kollade på henne, dem skulle ha henne som läromästare och i våran annons så var KRAVET att inte hoppas övet 70cm då hennes ben verkligen inte pallade det.
Dem köpte henne. Sen ska jag inte gå in mer på det, det var en misslyckad försäljning.

22 Februari så dog Select av Kolik den var så svår så tarmarna sprack.. :/
Det var min värsta dag i mitt liv, även att jag inte ägde henne så visste Select att hon var MIN. Hon har alltid varit min och jag kommer alltid säga det.. Min älskade ponny och ingen annans.

Rip.. Vila i frid Lilla Flicka Select:(Zuch A good Lady Svensk ridponny (tror jag) född 2003
Jag ville inte vara utan häst när select försvann så jag sa genast till mamma att jag ville ha en foderhäst och ja vi åkte och kollade på Zassa. Vilken skönhet min dröm kom.
Hon hade gått i lösdrift hela sitt liv men jag visste att hon hade talang hon kom hem till mig och jag putsade på henne och började träna upp hennes muskler och vi hopptränade för min förra tränare Anette tukk. Hoppade i slutet banor upp till 120 och några hinder på 130 och hon bara flög. Vilken känsla. Jag tävlade 4 gånger och vann alla tävlingarna ;) Lycklig var jag på den tiden.

Tyvärr så tog ägaren tillbaka henne oh dem sålde henne till en dressyrryttare som är väldigt ledsamt då det är en hopphäst på max. SM PONNY!!
Vi fick köpa henne men hon begärde alldeles för mycket pengar och det var hon inte värd. Men en gång i livet när den här tjejen som har henne ska sälja henne så ska jag köpa henne blir aldrig av med henne sen kan jag lova er.

Love you världens finaste Zassa.


Lissinard Lady Gaga 7år Irländsk sportponny

Här har vi min nuvarande D-ponny Lissinard Lady Gaga som kallas i vardagen Lissa, när vi åkte och kollade på henne så var min mamma redan bestämd att vi skulle köpa henne och så blev det. Jag & min syster tyckte inte om henne alls det var en hemsk ponny som inte kunde galoppera, arbeta i form, hoppa ingentingen verkligen..

Det gick några dagar och min mamma sa du får den här ponnyn eller ingen så fick välja henne...
Det gick månader & hon utvecklades så otroligt mycket.. Hon var riktigt bakskydd då hon blivit slagen jag tränade mycket i ridhuset med att släppa henne och leka med henne och visa att jag inte är farlig att jag vill vara hennes vän. Det lönade sig absolut till slut, idag är vi bästa vänner och jag släpper inte henne:)

När hon kom till mig så kunde hon inte hoppa ett 40 hinder utan att riva och hoppade kombination på 40 cm hon hoppade kombinationen som ett hinder och vi kraschade och vi gick omkull..
Hon lärde sig lite på det men vi tränade och tränade.:)

Det har lönats att vi tränat så här mycket för idag tävlar vi upp till LA hoppning med 4 fel :D Jag är en stolt ponnyägare och vi tävlar upp till LB dressyr..
Vi ska börja tävla mer dressyr och komma upp till LA dressyr med godkänd resultat och målet är ju SM hoppning nu har jag fattat att hon kan om hon vill..

Jag säger en sak, hon är min & jag kommer nog aldrig sälja henne nästa år kommer jag försöka leta lite sakta efter en lite flicka/pojke som kan ta upp henne till dem högsta klasserna föräldrarna till dem måste ju vilja och flickan/pojken måste rida ganska bra..

Livet leker och jag har världens finaste ponny!
image description

Det här var dem ponnyerna jag haft genom året och jag är bara så lycklig att fått vara med alla dem härs framgång.. Mitt liv leker och just nu saknas inget bara pojkvän. Sen har jag allt, jag har världens bästa familj & släkt, bästa vänner och världens finaste ponny i hela världen.

FÖLJ OSS MOT SM!
OM ETT ÅR I AUGUSTI ÄR DET SM ÄR VI DÄR? MAYBE :D

Ikväll

2012-05-30 16:09:46 / 0 kommentarer ..


Just nu ligger jag i sängen och vilar är så sjukt trött så jag inte äns kan hålla ögonen öppna dem svider nästan..

Får snart min data då jag ska sätta mig och skriva om vilka hästar jag har haft eller har. Och varför jag sålde dem..
Håll ögonen öppna säger jag bara

Igår hade Sophie ridit ett lätt ridpass i paddocken på Lissa och hon hade varit fin men Jätte pigg;) en i stallet hade satt på vattnet så Lissa blev rädd lite onödigt av den personen! Det är en unghäst jag har inte en rutinerad..

Stackars min lilla prinsessa Lissa :(
Saknar henne så grymt mycket sa hejdå på vägen i söndags till henne sedan sprang jag hem och mamma & pappa fick fixa henne! Hon är bäst den utvecklingen hon har gjort det är sjukt ni ska även nu någon dag få se utvecklingen det är sjukt!

När jag fick henne så kunde hon knappt hoppa ett 50 hinder utan att krascha första gången hon hoppade kombination så kraschade hon så Gud vilken skillnad!HELT KLART BÄST ÄR HON:):) utan tvekan!


Morgonen

2012-05-30 11:52:24 / 0 kommentarer ..


Jag var sjukt trött, inatt kom Charlie och idioten till mig haha han hade varit på bal;) Charlie så söt!

Nu har vi haft stallet skulle knoppa med ETT gummiband det fick åt helvete;)
Ja ja, taggar tävling nästa helg! Nu ska jag gå till hule blev godkänd på matteprovet chill;)


Jag saknar dig sjukt mycket! Världens bästa!❤

2012-05-29 22:27:18 / 0 kommentarer ..Tråkigt

2012-05-29 16:06:27 / 0 kommentarer ..


Just nu är det riktigt svårt att blogga då jag inte gör så mycket, jag går i skolan,pluggar är med mina vänner! Hästen är ju hemma i Oskarshamn så jag vet bara hur det gått att rida för min kompis!
Sophie kommer rida Lissa denna vecka då Emeline inte kunde!
Saknar min prinsessa sjukt mycket!

Jag vet att det låter som om jag låter vem som helst rida min älskling, men absolut INTE! Hon är för speciell så det är bara dem som jag verkligen kan lita på, som också rider bra då hon är under utbildning och vi får inte lära henne fel!

Dem som jag låter rida Lissa det är Sophie,Emeline, Linn och Amanda Walder! Emeline & Sophie är duktiga på dressyr och Linn & Amanda är bra inom hoppning! Så jag låter endast dem rida plus mina tränare.

Just nu är det bal på skolan, alla är grymt fina jag är riktigt avundsjuk. Vill också vara där! Två av mina kompisar som är 1:or går idag! Dem var super fina tog tyvärr inget kort men min kompis gjorde!


Underbart

2012-05-28 12:21:14 / 0 kommentarer ..


Sitter ute i solen och vi har haft sovmorgon till klockan 10;) i morgon har vi sovmorgon till klockan 10 också' livet lever! Och jag har lagt alla problem bakom mig!

Nu ska jag på lektion, lissa mår supé hon är ute i solen och solar lite;) peace


filmer

2012-05-27 23:43:20 / 0 kommentarer ..


Två filmer:
Oskarshamns ridklubb LB & LA
http://www.youtube.com/watch?v=3Pch0W2fDZA&feature=channel&list=UL


Ölandshoppet LB & LB
http://www.youtube.com/watch?v=3Pch0W2fDZA&feature=channel&list=UL

hoppas ni kan se filmerna :) i morgon kommer från dagens tävling :D
natti :D

Sammanfattning

2012-05-27 19:31:46 / 0 kommentarer ..


LC: hon var jätte fin på framhoppningen, lite halvtaskiga framben! Det var super varmt, solen låg på och hästarna var trötta! Det blev iallafall en dubbelnolla en andra placering :) jag är super nöjd med ritten! Idag förtjänade jag faktiskt en placering!

LB: red fram och hon hopade finare, nu vt hon trött och jag var det med! Gick in på banan och lissa galopperar på riktigt bra, hon bara tog tag i bettet mot hindrena, vilket sug! Tyvärr blev hon så stark till sjuan så det blev svårt att svänga. Det blev en lite miss och fick 4 Fel! Jag är kanon glad :)

Åker hem nu med ett leende, ska skynda mig för ska duscha och packa innan 10 i 4 för då går bussen mot Växjö:)
Vi hörs senare :) film kommer i mon om jag får igång datan! Inte haft någon datasladd!


LC

2012-05-27 13:14:35 / 0 kommentarer ..


Hon var super fin, blev dubbelnolla med tiden 25s men fick inte till omhoppningsvängarna så blev en 2:à plats ;) super nöjd!


Vilken start på dagen..

2012-05-27 08:38:10 / 0 kommentarer ..


Verkligen vilken bra start på dagen, jag var super trött.. Jag åt frukost skulle ta på mig när jag märker att min älskade vita ridbyxer har GUL skoning!! Det har missfärgats!

Jag vetifan vad jag ska göra, fick ta några gamla som jag knappt får över röven!!
Lyckat!

Ajja lär ju gå åt helvete idag på tävlingen det är en sak som är säkert!
Vi hörs senare

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3543940/images/2012/pic_204211697.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3543940/images/2012/pic_204211709.jpg" class="image">


Hos ewe

2012-05-26 21:08:58 / 0 kommentarer ..


Nu är hästen klar men blev inga knoppar då det var super svårt ajja det är bara en Lokal tävling :)

Nu ligger jag hos ewe och vi ska kolla film, hörs i morgon:) ciao


Fullt upp

2012-05-26 16:58:20 / 0 kommentarer ..


Jag vaknade vid 11 och då var det bara att äta frukost och sedan in i duschen sen blev det fixa sig inför tolvskillningsmarknaden:) Mange makers spelade och dem var grymma, har sett dem live nu:) coolt! Didrik var riktigt snygg ;) gosh!!

Nu har jag bråttom till stallet ska rida,putsa,duscha henne,fläta(kanske), sedan ska jag nog ta kväller!

Tävling i morgon i Högsby tävlar 2st LB :) 11 st i första klassen och 7 st i andra:)
Hoppas det går bra ska rida väl:)
Nu drar jag till stallet! Ciao


Chillar

2012-05-25 14:54:11 / 0 kommentarer ..


Chillar på altanen, solar(y)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3543940/images/2012/pic_204014677.jpg" class="image">


Vila i frid världens vackraste Lilla Flicka Select

2012-05-24 20:18:11 / 0 kommentarer ..


för två dagar sen var det exakt 1 år & 3månader sen select dog av att tarmarna gick sönder & kolik!
Det är sån lång tid, jag vill bara att du ska komma tillbaka, det är hon som har lärt mig allt som jag kan idag inprincip.
Ni som inte vet vem det är så kommer en kort beskrivning:
Select är ett D-ponny sto som är rasen New Forest, hon är född 1990 och är färgen fux!
Hon var 15 år när vi köpte henne, jag var 10 år och vi skulle ha en läromästare och det var hon verkligen. Hon har lärt mig alltingen, vi har haft så roligt stunder men ändå tråkiga med. Hon hade tävlat lite fälttävlan och massa dressyr med vinster upp till LA. I sina yngre dagar hade hon tävlat LA hoppning, tyvärr så höll inte henne ben till högre klasser inom hoppning och vi tävlade endast 80cm(LD) Någon LC också men vi blev ofta uteslutna då hon vägrade. Hon var riktigt svårriden i hoppningen när det kom mot dem klasserna. Hon var alltid den som lyssnade jag gick ofta till henne och pratade när jag var ledsen, det kändes som om hon förstod mig.

Saknar den här otroliga Ponnyn riktigt mycket, jag & min syster älskade verkligen den här hästen. Det var alltid roligt att rida henne. Min syster tävlade dressyr på henne och dem kom 1:a i div2 dressyrlaget. ROLIGT!:)

Min syster började kalla henne Lilla Flicka Select och det har blivit så att jag också gjorde det.
Saknar henne grymt mycket åh vi hade henne i 5år och några dagar. Sedan sålde vi henne för hon skulle bara gå lite skogsturer och små tävlingar som läromästare. men nope så blev det verkligen inte..
Efter allt detta hon har varit med om så har jag tagit beslutet att inte sälja lissa tror jag. Rädd att hon ska komma till någon dum person som kanske slår henne eller gör hastiga rörelser.. Hon är väldigt rädd om sig..
Nu vet ni historian om Lilla Flicka Select, kan skriva i morgon om vad jag har haft för hästar innan lissa :D
Nu ska jag vila helt slut efter igår... HELT FÖRKROSSAD... Trodde inte vänner va såhär falska men nu vet jag att hon är det.. ÄCKEL !

Ha det bäst!


Dåligt av mig

2012-05-24 18:00:55 / 0 kommentarer ..


Fel av mig! Har inte hunnit skriva sen Kan jag inte, har mammas mobil nu.. Min pajade igår så den är inlämnad får den i mon igen;) tomt utan min älskade iPhone!
Jag hade roligt i början igår, sen började jag bråka med Jennie om Johan så allt blev kaos så mamma hämtade mig klarade inte av att ara kvar där :(
Red lissa idag, blev en tur i skogen hon var super stark verkligen! Tur att jag red på pehlan! Travade mycket och försökte arbeta hon var rädd för precis allt typ så hon var riktigt spänd!

Nu ska jag äta sedan vara med någon kompis!

påväg

2012-05-23 13:44:29 / 0 kommentarer ..


Påväg till pizzan med finaste;) snart börjar den grymma kvällen ;)


Härligt väder

2012-05-23 12:06:34 / 0 kommentarer ..


Idag är det verkligen super härligt väder, vi har solsken och 25 grader varmt! Vilken dag(;
Har precis varit i stallet vi hade prov på hand vid häst och det gick bra! Han skulle bara se om vi lärt oss något! Alla var tvungen att träna på vändningar och så! Sen skulle vi komma med ett gummiband det var inte lätt och hade en häst som va jätte svår:/ tjock man..
Men blev ok.. Aldrig knoppat med ett gummiband innan så nöjd ;)

Nu börjar operation tunna ut lissas man, den är as svår att knoppa! Linn knoppar Henne snyggt men inte jag, så måste ju också kunna knoppa Henne!
Nu ska jag ha idrott sen sluta jag göttans:) hörs senare ;) Amanda ska hoppa Lissa idag!:)


Dålig uppdatering

2012-05-22 21:50:38 / 0 kommentarer ..


Jag ber om ursäkt att jag inte skrivit på hela dagen, det har varit fullt upp sen har jag inte haft någon teckning typ så mina inlägg har inte publicerats och internet på datorn har inte gått heller.. Suck!

Men iallafall idag har vi haft matte nationella det gick ganska bra tror jag, lite jobbigt att man inte får reda på resultatet så fort!
Sen hade vi aktivitetsledarskap med bästa Janne vi satt ute i solen och pratade;)
Sen blev det en tripp till Växjö med Paulina för hon skulle köpa studentskor, åh vill också ta studenten! Just nu vill jag bara bort från skolan :( allt är så jobbigt!
I min förra blogg så skrev jag att jag träffade en kille, saknar han otroligt mkt, ser han varje dag i skolan och det är as jobbigt.. Man måste väl gå vidare? Kärlek innebär sår, man blir alltid sårad någon gång! Ush!!

Nu ska jag lägga mig för imorgon blir det en lång dag & natt :) hoppas på det bästa och en grym kväll;)
Godnatt på er ;)
Några bilder här som Emma har tagit checka hennes blogg : http://emmahellgrenn.blogg.se/
Plus en bild på mig & j***


Nu

2012-05-21 17:25:02 / 0 kommentarer ..


Nu blir det plugg så det smäller om det, har matte nationella i morgon:/ så ska plugga igenom alla 9 kapitlerna! Så ska läsa sammanfattningen på alla! Dryg kväll men blir väl en fin film sedan kanske :)

Vi hörs lite senare ;) har fått bilderna från ölandshoppet, vill ni se?


Ponnyn

2012-05-21 16:56:23 / 0 kommentarer ..


Ponnyn levererar sjukt bra !❤


Slutat

2012-05-21 14:51:33 / 0 kommentarer ..


Slutat för dagen riktigt gutt! Vi började vid 10 och sen vid halv 1 hade vi nationella.. Som verkligen gick skit, suger på engelska det gör jag verklgen!

Känns sjukt tomt att inte gå ut till stallet och rida nu, men nu vet jag att hon har bra också hon ska vila idag! Mamma ska ut och gå med henne och sedan äta lite gräs!:)

Vi ska gå till Ica nu och äta glass grymt gott! Vi har cirka 20 grader här nu och lite moln och blåst! Men det har varit solsken hela dagen! Det kommer nog tillbaka kan jag tro:)


Livet suger

2012-05-20 21:02:36 / 0 kommentarer ..


Jämt när jag är hemma så mår jag super bra har alla min fina vänner som jag verkligen kan lita på till 110%! Medan här i Ingelstad vill jag inte komma tillbaka till, allt är upp och ner just nu! Livet är inte rättvist!

Kompisar snor kompisars killar och skyller på andra, pratar skit bakom sin kompis rygg! Vad är det här för värld vi lever i?
Vill bara försvinna något år och hoppas på att allt är bra när jag kommer tillbaka igen!

Tur att jag har min fina prinsessa som aldrig säger till någon, hon lyssnar jämt och sviker aldrig!
Nu är jag påväg till donken med paow & Arvid ;) dem får mig jämt på bra humör, bästa är dem:) sen åker vi tillbaka då ska jag prata med min fina Elin som betyder allt! Riktigt glad att jag träffat henne!

Vi hörs i morgon! Lissa står hemma i Oskarshamn nu i 3 veckor då jag har massa tävlingar hemma inbokade! Kanske blir det Kalmar hästsportsklubb v.23 och då blir det LB & LA! Hon är redo för sina uppgifter!
Peace and love


Fråga till er!

2012-05-20 15:14:46 / 0 kommentarer ..


Har ni egen häst? Ponny?
Hoppning? Dressyr? Fälttävlan?
Klasser?

Vad har ni för något?:) eller har ni foderhäst/ponny? Medryttare;)?

Nu ska jag in till stan och mamma ska ta ut pengar till mig sedan går jag mot bussen och träffar Linn & becca :)


Resultat

2012-05-20 13:37:13 / 0 kommentarer ..


Vad säger man om tävlingsdagen:) hon var super fin på backen och på framhoppningen lite seg:/
LB:
Vilken häst hoppade verkligen med ryggen och trodde hon skulle hoppa mig ur sadeln!:o 4 fel på första omhoppningshindret jag red som en kratta då och mitt egna fel! Ponnyn var kalas!

Debuterade LA: vad ska man säga? Vilken häst? Shiit! Är detta verkligen min häst? Hon hoppade stillastående nästan på en del hinder då jag råkade lägga henne fel och det blev vingligt! Fick 4 fel vilken debutant:o JAG TROR PÅ DEN HÄR PONNYN!:)))
Älskar Ponnyn!

Nu ska jag packa ska till Ingelstad idag igen, buss i 2h inte alltid roligt!:/
Har ett väldigt stort smile just nu:) vilken grym helg:)) ingen farter hur glad jag är:)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3543940/images/2012/pic_203333974.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3543940/images/2012/pic_203333974.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3543940/images/2012/pic_203334064.jpg" class="image">


Klubbhoppning

2012-05-20 09:43:56 / 0 kommentarer ..


Sitter ute i gräset med lissa, hon äter gräs! Vi ska hoppa LB & LA idag får se om hon är trött! Hon verkar det just nu så satsar inte på några jätte fina resultat' bara vi kommer runt banan:)

Jag uppdaterar sedan, har det nya schabraket och pannbandet(a)


Trött tjej

2012-05-19 23:07:05 / 0 kommentarer ..


Ligger i sängen och är super trött, ska sova nu ska upp vid halv 9:( suck!
Har inte sagt detta men i morgon ska jag "tävla" ork har klubbhoppning och ska vara med i LB och sen debutera LA ska se om en kompis vill ta kort:) mamma kommer filma :) filmen från idag kommer i morgon då jag haft fullt upp;)
Natti


Sammanfattning av dagen

2012-05-19 17:02:34 / 0 kommentarer ..


Första året jag är på ölandshoppet, har aldrig haft en häst som kan gå där då det är riktigt bra motståndare och klasserna ;)

Första LB: på framridningen var hon super pigg, hoppade halvtaskigt och jag ville verkligen inte gå in på banan! Går in på banan hon hoppar så sjukt fint, aldrig hoppat så sjukt fint innan! Min ponny har hittat dit hon ska vara:) slutade med en dubbelnolla blev tyvärr precis utanför placering idag igen! Tiden 22.08 i omhoppningen;) satsade inte så mycket;)

Andra LB: hon var seg på framhoppningen och så ramlade en tjej av och landade illa på nacken så fick stoppa tävlingen och ambulans kom:/ stackars tjej.
Gick in på banan hoppade super fint bytte faktiskt galopp riktigt bra! Super fina hopp över alla tyvärr åkte en bom på näst sista hindret det var mitt fel och det står jag för!

Jag är DUNDER NÖJD! Kan inte vara gladare! My horse is best, and i know it! Love
Köpte även ett schabrak & rött pannband och silikonband;)


LB

2012-05-19 12:28:46 / 1 kommentarer ..


Första klassen är gjord, blev dubbelnolla i klassen:) super nöjd hon hoppade as fint! Uppdaterat efter nästa klass:)


Mot tävling

2012-05-19 07:52:22 / 0 kommentarer ..


Nu sitter jag i bilen, hästen är lastad och nu kör vi!:) let's go!
Jag börjar känna mina nerver, får hoppas att det går bra! Hon har börjat tjafsa nät hon ska gå in i transporten men det går snart bort:)

*hästen lastad - check
*mina kläder - check
*hästens utrustning - check
*hästen knoppad - check
*are you ready? - check

Nu kör vi, uppdaterar under dagen :)


Totilas

2012-05-18 23:21:01 / 0 kommentarer ..


Ligger i sängen och kan inte sova, vill bara att klockan ska vara 20 över 6 är så sjukt taggad inför i morgon!
Just nu ligger jag & kollar på filmer & bilder på dressyrhingsten Totilas, vilken stjärna säger jag bara! Han är så otroligt fin så det inte går att förklara! Även att jag är hoppryttare då får den här hästen mig ett leende över dressyren, att det går att göra sånt här det är riktigt coolt! Vilket samspel mellan ryttaren & Totilas! Ryser bara genom att kolla på den här vackra varelsen. Tänk att sitta på den ryggen då skulle jag absolut börja med dressyr! Ska någon gång ta föl på min storhäst och Totilas ska vara pappan! Kanske inte lika bra blir fölet men den blir nog vacker!

Jag skulle göra allt för att få sitta på en sån här mäktig häst, woow säger jag bara sjukt coolt!
Måste säga att jag beundrar allt dressyrryttare som gör ett sånt bra samspel mellan hästen & ryttarn!

Nope nu är det nog dags för lilla mig att sova hehe!
Men bloggar tidigt i morgon bitti så får ni sedan under dagen se resultat :)
Ha det bäst! Kramar från Mathilda


taggad

2012-05-18 21:06:13 / 0 kommentarer ..


är riktigt taggad inför morgondagen det är ölandshoppet hela helgen och jag ska bara åka och tävla där i morgon, ska hoppa två stycken LB :) alltså 1m för mig, känner mig riktigt taggad då hon var super fin igår när jag hoppade.
Tror hon kommer hoppas super fint, får hoppas att vi blir felfria bara jag rider och lägger henne bra på alla hinder så är vi felfria det vet jag redan nu!:)

På söndag har Ork en klubbhoppning som jag kommer delta i, jag tänkte hoppa en LB och så ska jag debutera en LA jag är riktigt taggad inför den här helgen. Det kommer gå super bra tror jag. Min första LA, mitt första minne för LA och det kommer antingen bli felfri runda eller något pet men kommer vara lycklig för det bara hon lyssnar på mig och vi gör det till en bra runda :D

Just nu sitter jag med ewe och vi ska kolla på final destination 3, det är en skräck/thriller och jag älskar bara dem filmerna det är bara så :D
whhiihih!

ska ni önska mig lycka till inför helgen? Vi hörs i morgon för nu ska jag kolla film sedan ska jag sova inför morgondagen :D

Välkommna

2012-05-18 20:11:46 / 0 kommentarer ..


Tjena!
Fick för mig att jag ska börja blogga på blogg.se, har haft riktigt jobbigt hur man lägger in en header m.m.. Men ska försöka fixa det så småningom :)

Jag har tidigare bloggat på hoppryttarn.devote.se (eller gör det just nu), jag heter Mathilda Svensson och bor i den lilla staden Oskarshamn 7 mil utanför kalmar. Jag är 17 vårar och går 1 året på Ingelstadsgymnasiet inriktning Häst & ridsport, det är riktigt roligt att bo på internat som vi gör:)
Jag är en sprallig glad tjej som älskar att träffa nya människor, jag gillar att vara med mina vänner, hitta på massa bus, festa & leva rövare :)  Jag lever som forever alone, kommer nog alltid att göra det känns det som..

Jag äger en Irländsk sportponny som heter Lissinard Lady Gaga, hon är född 2005 och kallas "Lissa" på vardagar. Hon är ganska grön inom ridningen men utvecklas för varje dag vi rider, hon blev inriden som 5 åring av mig. Vi köpte henne av en tjej i skåne som precis hade importerat henne från Irland och där hade dem knappt ridit henne. Så jag hade väldigt mycket utmaning, antingen blir hon något eller så blir hon inget. Just nu tävlar vi på LB höjd i hoppningen men ska nu på Söndag 20/5 debutera LA:) Ska bli riktigt roligt och se om hon är redo för den höjden. Vi tränar La/msv banor för min tränare Olof Hellberg, vi tränar för Camilla Johansson inom dressyren och hon är utbildad LB/ lite inom LA :) Så jag är riktigt stolt över min prinsessa :D

Det var lite information om mig & min D-ponny Lissa, jag kommer blogga om min vardag, våra framgångar & motgångar. Häng med oss från botten till eliten? är ni berädda? för nu kör vi :D


Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratidesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se