ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

tränare

2012-10-25 09:22:45 / 0 kommentarer ..


jag tycker det är sjukt viktigt att man tränar för en tränare om man vill komma någonstans eller om man bara vill ha kul med sin häst & utvecklas. Man kan aldrig allt själv, till och med rolf-göran berngtsson tränar för tränare. Okej han tränar för typ elite ryttare själv, dem som tävlar på LA nivå kanske tränar för en b-tränare men det finns dom som tränar för ännu duktigare!
Om jag inte hade haft Camilla & Anette till hjälp när vi köpte lissa då hade jag inte varit  där jag är idag, det är också olofs hjälp till alltingen. han har lärt mig hur jag ska rida henne för att hon ska hoppa så sjukt bra som hon gör idag. Vi tränar ofta på min balans för den har blivit katastorf och sen tränar vi på min sits för den är jag inte så nöjd med.

När man tränar för en tränare så är det viktigt att ta in allt h*n säger, annars så är det ingen mening med att träna för någon då har man bara kastat pengarna i sjön. sen finns det dom som tyvärr inte har råd att träna för tränare ofta och det tycker jag är synd. Jag lär mig sjukt mycket av tränare, det gör mig snart till en ännu bättre ryttare.
 

Jag själv tycker att om man tränar för någon så ska man trivas sjukt bra med tränaren och känna att man utvecklas utav deras råd.
jag kommer alltid träna för en tränare om jag inte har råd med det så kommer jag inte ha häst för då kan jag inte utveckla mig mera som jag vill. alla har mål och mitt mål är att rida dem stora klasserna på storhäst. ALLA kan om man vill det är bara att man ska ha tålamod och pengarna så fixar man det.

jag utvecklas så enormt mycket när jag tränar för tränare det var nu i somras jag tränade inte i början så mycket för tränare och det gör så jag blir lite sämre och det är nog där min egna balans sattes på spel.

Tränar ni för tränare? c? b ? a- tränare? hur gör ni för att utvecklas annars?
 

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se