ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

tävling

2012-10-07 14:20:25 / 0 kommentarer ..


Jag ska tävla i tingryd som jag redan är anmäld till, min mamma & pappa kommer ta våran buss upp hit på fredagkvällen och så sover dom i husbilen. Jag kommer hoppa LB & LA på Lördagen, mamma ska kolla med pappa så blir det kanske söndag också och då kommer jag bara hoppa en LA!
Jag kanske ska tävla i jönköping v.45 men då är jag på praktik och då kommer min kompis paulina köra oss det är bara 50 min ungefär dit så ingen lång färd.
Men om det inte blir så är tingsryd sista ute tävlingen så kommer jag ju tävla på klubbhoppningarna här på skolan. Jag säger såhär året ut kommer jag satsa på att nolla en LA och sedan fortsätta med det och sen när vi känner oss säker på det går vi upp till Msv B, vi har skolmästerskap på onsdag v.43 och då kommer jag hoppa en Lc bana alltså 90cm och sedan kanske ta 110/120 utöver det, NEJ jag kommer inte HOPPA TRE KLASSER. jag kommer ha några hinder som är 120 och några 110. bara för att känna lite på hur hon reagerar men jag tränar ju 120-130 men frågan är bara när hon ser att masssa kollar på henne och hur jag blir. jag blir mer nervös även om det är en klubbhoppning.
 
På skolmästerskapet så kan man vara med på tisdagen också och tävla dressyr och det är LB:1 tror jag, kanske är med på den vi får se hur hon går dem andra dagarna för igår gick hon ju super fint. men ska nog rida ut idag.!
 
Planering v.41:
(v.40) söndag - ut i skogen trava mkt
måndag - rida dressyrpass
tisdag - skogen lugnt
onsdag - hoppträning
torsdag - ta ett lugnt pass, kanske blir skritt och trav bara
fredag - vila
lördag - vila
söndag - vila
 
v.42
Måndag - dressyrträning för jenny
Tisdag -  skritt och trav
Onsdag - hoppa något skutt & känna igenom henne
Torsdag - lätt dressyrpass
Fredag -  ut i skogen & fixa allt inför tävling
Lördag -  Tävling LB & LA
Söndag - Kanske tävling LA
 
 

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se