ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Sammanfattning av dagen!

2012-10-02 17:35:44 / 1 kommentarer ..


Tänkte nu ta en sammanfattning av dagen, jag gick upp vid 7 och började fixa mig inför skolfotot då vi är en hästklass så tog en del ridkläder tr¨kigt att alla inte hade det men jag hade det. Fotot blev bra jag blev bra på bilden men mitt enskilda kort blev skit.
Vi skulle ha stallet hela dagen så det var bara ner till stallet och se vad vi skulle göra idag vi hade först stalltjänst och sedan ut med hästarna :)  Sen skulle vi visa häst vid hand och då fick jag under cover en fin liten dam på kanske 160cm i mankhöjd och hon är skäck.
Det gick bra och vi tränade bara ju inför hästskötarexamen :)

Nu i eftermiddag red vi ut, jag hade lissa = katastof! :o
Lissa var lugn och fin i början när vi skrittade och travade och hon gick fint också jag tränade lite på det jenny sa till mig igår även att vi var 11 pers som red ut. Alla hade skolhäst förutom jag,jennie och rebecca! Men iallafall så skulle vi flytta för skänkeln och öppna och sluta lite på vägen och det var hon suverän på (a) tror jag ska rida dressyr ute i skogen för hon gör det snygare där :)  haha!
Nu till galoppen ... Först red Magnus(läraren) sedan becca och sen alexandra och efter alexandra red jag :o lissa började bra och arbetade bra sedan började hon byta galopp hela tiden. Blev sjukt förvånad så jag berömde henne men sen när vi skulle öka galoppen så ville inte alexandra det för harry kan bocka ibland och då kom jag i den sitsen att lissa fick panik för hon var så långt ifrån magnus och rebecca så hon började med sina fina bockserier och hon tar ibland värsta satsen från bakbenen och skjuter upp sig och gör värsta språnget så jag höll på att flyga av ett par gånger xd Men sen så hoppar hon från sida till sida hela tiden och alla 6 personer bakom mig dör av skratt för man flyger ju som en liten vante men ja ibland får man visa sig.. Men sen blev jag riktigt förbannad på lissa hon tar TAG i bettet och bara springer och jag vill ju inte springa förbi alexandra för det kn bli kalabalik då.. så jag försökte stanna men gick inte jag fick verkligen SLITA tag i bettet och jag hade pehlan så blev ledsen på lissa men vad skulle jag liksom gjort? men förövrigt så var lissa grymt fin och jag är nöjd över passet jag tycker det bara är kul att hon bockar och sånt för när lissa gör det så tycker hon att det är kul så det var positivt men sticka det är ajja bajja för lissa så gör man inte :)
Just nu ligger jag i sängen, stallet är klart och jag ska bara ner vid 8 och pussa på lissa inför hennes natt och jag ska själv bara vila nu och inte röra mig ur fläcken okej jag måste gå på toa ibland med :D ha det så bra så uppdaterar jag sen :D
 
Photo: Klassen ute på äventyr med dem fyrbenta och skorstenen

Kommentarer

Sv: Ja det gör vi :D

2012-10-02 19:49:45
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se