ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

minnerna med dig finns alltid kvar!

2012-10-17 11:59:56 / 0 kommentarer ..


förra året så tatuerade jag in "minnerna med dig finns alltid kvar" den står för min farfar & select & una som är döda gud ville väl helt enkelt ha dem. Jag ansåg att gud ville väl också ha dem för dom var alla underbara, han hade väl inte tillräckligt :o!

Dock så är det inte bara dom som tillhör texten det är lissa, vänner, familjen släktingar m.m allt som står mig nära. Den texte tyckte jag var bra vet inte när jag kom på den men iallafall den kan betyda så sjukt mycket. Nu behöver jag tillexempel inte tatuera in alla hästarna jag haft eller något sånt för det finns i den texten och den kommer alltid vara med mig. När någon dör så vakar dem över oss det är vad jag tror, jag är inte sån som känner att någon är hos mig men ibland känner man sig iakttagen. 
Jag hoppas att dem är med mig och jag tyckte det var synd att min farfar fick inte åka med min syster när hon fick körkort. kommer ihåg lite svagt att sofie kom in till han och han tyckte det var jätte kul dagen efter eller så var det bara någon dag efter så dog han. men han fick ailafall ett bra slut :)  
Han får tyvärr inte vara med när jag fyller 18 som är ledsamt men jag vet att han ALLTID är med mig vad som än händer eller vad jag än gör:)


Farfar & farmor & mamma flummar sig när vi var i bulgarien (:
 
 
 

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se