ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

massage tajm för lissa

2012-10-04 16:35:15 / 0 kommentarer ..


Just nu har jag en orsak varför jag inte bloggat, skolans internet har varit nere eller just nu funkar det, det ska börja funka ordentligt Nästa vecka så får hoppas det.. Jag har försökt att skriva från mobilen men det har inte funkat även att jag hade 3G så vetifan vad problemet är. Natta sa till mig att telia hade lite krångel också.. vet inte om det bara är jag & natta som haft det krångligt hos telia?
Men iallafall idag ska lissa få massage av sofie hon har gått kurser om massage för hästar så hon har ju lärt sig av en som verkligen kan och hon masserade lissa i våras och efter det var hon super mjuk i hela kroppen och jag tror hon har någon låsning i bogen hon är lite stel.. Det kostar ENDAST 150 kr as bra!

Så Lissa ska vila idag och i morgon ska jag ut och gå med henne och träna på att göra knoppar på henne (a) hehe vi får se hur det går, men måste träna as mkt nu inför tingsryd annars får vi köra utan om dem verkligen ser förjävliga ut haha!
Jag kommer stanna på skolan i helgen det är öppet hus men jag behövde tydligen inte hjälpa till men stannar nu ändå, vill egentligen hänga med till vimmerby när pappa ska köra folkrace! Pappa! Kör så det ryker jag hejjar på dig härifrån ingelstad. du har kämpat så dant och ibland velat skrota biljävlen men du fixade det. Jag vet du kan komma 1 i A-finalen om bilen håller. För du är en jävel på att köra! STOLT ÖVER DIG PAPPA!

Igår så red jag & becca ut i skogen vi red förbi ica för jag skulle ta ut 150kr till sofie, men annars så gick det bra. Men hon har blviit as stark och då menar jag verkligen det, så fick säga till henne en gång på skarpen även idag. Jag ska pröva hoppa med henne på hackarmore hon kanske trivs as bra med det. Men nästa vecka är det sista hoppträningen inför tingsryd och då vill jag ha mitt pehlan :) Vi får se hur det går med hackarmore ska hoppa lite v.42 så ska jag hoppa på det, men i tingsryd tar jag pehlanet.
Nu ligger jag i sängen och är svin trött, ska möta sofie i stallet vid 5 och lissa står redan inne tog in henne vid 4 för det bara öste ner så har jag mitt lite smarta grej "jag lägger ett flecettäcke på halsen och täcker lite över ryggen och sen ett över så jag blir hon torrare på halsen direkt, inte bra att massera när hon är blöt" Jag ska även ta in angel åt natta för hon är i skolstallet och ska rida. Kanske blir att rida angel i morgon eller lördag vi får se lite. :D
Vi hörs senare om internet tillåter det :D
Murre min älskade katt får stå för bilden (a)

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se