ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

massa på gång!

2012-10-25 22:28:04 / 0 kommentarer ..


det blev helt ändrade planer, jag åkte hem till oskarshamn idag. Lissa är med mig hem och vi har tagit höstlov hon och jag, det visade sig att jag är ledig i morgon och då sa jag det till mamma & då kom pappa och mamma och hämtade mig.. det ska alltid bli bråk mellan oss p.g.a alla saker jag har men det kan jag ju inte hjälpa? då får dem faktisklt köpa en störra bil eller transport.

jag sitter på min "gamla" datorn som jag inte använt på någon månad, har inte använt den sen jag fick datan av skolan så den här känns sjukt stor mot skolans.. Men skolans data fuckar ur den är ju inte super fin eller så men den är faktiskt ganska bra och inte så seg. Men jag har inget film redigeringsprogram på den datan så slängde in alla filmer på datorn nu och ska göra om hoppträningen och filmen från dressyren kommer. kanske inte är en bästa kvalliten men ja ja huvudsaken är att ni får se som ni kanske vill.

det kommer att komma ett antal inlägg i morgon om hur lissa ska gå och vad jag tänker på nu när jag snart ska gå ut på praktik! bo hos en främmande människa? känner bara en där? vad man får göra? kommer jag palla med det?
ja massa finns det att svara på om man känner för det..
i morgon ska jag också göra klart en inlämning vi har fått sedan så har jag inte något kvar ska förbättra mitt betyg i djurens biologi ;D har pratat med läraren och jag bär bara lägga till någon sak på min inlämning så får jag bättre betyg en C. räknar med att få B - A :) 

Nu ska jag fixa lite med filmen och sedan sova är sjukt trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen.. hörs i morgon. Lissa står och äter sitt hö i sitt värma innetäcke tror lissa stortrivs men saknar raffelito gör han nog. och raffelito är rasmus vi kallar han det och lissa kallar vi galito :D haha (: 
Bild från hoppträningen!

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se