ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

lite uppdatering

2012-10-10 15:52:36 / 0 kommentarer ..


sitter på hulegård och ska plugga lite på redovisningen vi ska ha i morgon, kan ju säga att det kommer gå åt helvete. Jag är inte den person som älskar att sitta och plugga när jag kan göra mycket roligare saker t.ex gå ut till min underbara polle och pussa på henne.Jag har egentligen lektion till 20 över 4 men det är så att dem andra i klassen har idrott nu och jag kan ändå inte vara med på den för är så förbannat föskyld nu.
Men idag ska jag hoppträna för olof med lissa, jag är grymt taggad. känns som jag är det varje gång, men det ska man väl vara? right! hehe, men jag hade tänkt att ha mitt lamicell schabrak med röd kant sen mitt röda pannband som jag har.
sedan mina veredus, och ett par boots fram, mina falsterbo tretorn, charles owen svart, guldigt hoppspö, sporrar. min underbara prestige sadel såklart.

Vi har problem inom helgen igen, det var så att rebecca skulle ta helgen men nej det hade hon glömt och då blev det så att hon inte kan ta... är så jävla arg just nu, ska åka hem i morgon för att ska till läkaren på fredag och sedan ska jag till karlstad med pappa & tea.
men iallafall så nu ska jag plugga vidare, men vi hörs efter hoppträningen får se om någon hänger med och filmar annars blir det ingen film.
 

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se