ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

lång färd!

2012-10-12 13:15:36 / 0 kommentarer ..


Idag ska jag & mamma & pappa åka till karlstad, det är folkrace tävling där det var en folkrace tävling som inte var som alla andra annars hade nog inte pappa och vi åkt! Vi ska samåka med nilla & ekman dem tar sin husbil och vi tar våran (a) Uffe eriksson ska köra också han kör rallycross annars, vad jag har fattat så är det väl lite finare bilar där hmm ja du det lär vi få se. Bussen rullar runt 5 idag och då lär vi vara där uppe runt 11 tiden, vi lär ju stanna på vägen och äta något. Jag ska bara ligga i min säng och kolla film (a) jag orkar inte sitta upp i så många timmar nej ush!

Jag hade tänkt att prata med Julia & eve, eve ska fodra & ta ut lissa i helgen och julia ska mocka och allt sånt och även borsta henne. Måste prata lite med dem och sen se hur lissa mår saknar henne redan och det har knappt gått ett dygn sedan jag stod i henne box.
Jag kommer vara helt död efter resan till karlstad den här helgen kommer nog ta mycket på mina krafter, först nu ska vi åka dit det är 6h och sen i morgon ska vi gå runt där och kolla bilar och sedan kolla när dem kör sen på kvällen ska vi köra hem i 6h sen får vi sova här hemma och sen på söndag åker jag till ingelstad igen vid kl.15.50 såå ja det lär vara en helt jobbig helg.. Men ja det är höstlov snart och det ska bli skönt :)

Jag var hos läkaren idag och hon skrev ut någon astma medicin som man ska andas in och ja jag har lånat mammas sån innan men tkr inte den hjälper så bra.. sen fick jag ingen hostmedicin ... åhh en sak är säkert att jag har ingen läkare jag gillar för dem är helt ... säger inte äns ordet. Min gluten läkare han är helt underbar dock men det är för jag har haft han sen jag var riktigt liten, ja sen jag fick diagnosen.
Vi hörs senare ska fortsätta kolla på prison break den serien är sjukt bra (a) Har någon sett den?


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se