ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

klippning & ridning 16 okt

2012-10-16 22:21:20 / 0 kommentarer ..


Ungefär vid halv 5 tiden så cyklade jag till krokvik och hämtade klippmaskinen av min kompis som jag har fått låna.. Jag har inte klippt innan och vågade inte riskera att klippa lissa då vi skulle klippa benen med. Jag kan börja klippa själv nu när vi ska köpa egen. Men iallafall den klippmaskinen var liten och super bra, sån ska vi köpa så småningom. Lissa stod jätte snällt tills vi kom det sista under magen så vi fick brämsa och det tkr inte jag om men det är det bästa för båda mig & lissa så inte lissa blir skadad eller linn som klippte. Så då stog hon stilla hela klippningen super duktig var hon! kan inte ladda över bilder till datorn eller komma in på blogg.se appen så får försöka i morgon, så får ni bilder från klippningen och det var massor av hår.. shit var mycket päls hon hade på halsen & RUMPAN :o rumpan trodde jag inte att hon skulle ha så mycket men jo du.. Men iallafall nu är problemet löst inför tävlingen på lördag (a)
Min älskling är klippt och det gick super, as bra! är stolt över min prinsessa och hon står nog med ett leende i boxen och myser med sitt varma innetäcke :D
 
Ridningen, jag & jennie red ut efter ungefär vid halv 8-8 det blev dock lite sent men jag red på hackarmore och hon var super fin. vilken längning hon gjorde i traven :o shit!
Hon var super fin, och ska prova hoppa med hackarmore i morgon men blir pehlan på tävlingen på lördag :D

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se