ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

får panik på mig själv!

2012-10-21 19:21:21 / 0 kommentarer ..


Jag får panik på mig själv nu, igår red jag faktiskt som jag skulle. Hade ett ganska bra tempo lite undertempo ibland så när jag kommer mot ett hinder och tänker vi kommer riva om jag inte lägger till ett till galoppsprång då kortar jag henne och lägger till ett till som leder till felfritt på ett hinder och hon hoppar perfekt.
men ibland rider jag som en idiot, jag sitter inte upp och har bakdelen under mig och självklart då kanske inte lissa klarar hindret heller och då måste jag ta på mig det själv!
 
Det jag vill komma till är att jag har börjat inse att endel rivningar är mina egna fel och bestraffar inte hästen, i våras tyckte jag att allt var lissas men det var verken lissas eller mitt fel för det var sadeln.
I helgen så var det så att det var mitt fel när vi rev i LB:N vi kom fel in på 5:an som man skulle hoppa på en båge och då tänkte jag att jag var tvungen att lägga till ett till galoppsprång men det skulle jag inte gjort. om jag inte hade lagt till ett till så hade vi inte rivit det.
Det var mitt egna fel inte lissas! TAR PÅ MIG DET!
Sen kan jag säga det stoppet vi fick på sista hindret det var verken lissa eller mitt fel, för det var lissas MAGES fel. vi märkte att hon hade ont i magen men vi tänkte det gör nog inget. bajset bara rann det var inte hårt för fem öre. så tror det kan vara det som gjorde att hon stannade för hon var inte tittig hon vägrade inte som att hon tyckte det var läskit. hon vägrade för att hon tyckte det kanske gjorde ont i magen jag har ingen aning, jag skulle gärna vilja prata med lissa och se varför hon gjorde som hon gjorde..!
 
I LA:N var det mitt fel jag hade ramlat av och det gjorde sjukt onr i ryggen, satt inte ner ordentligt i sadeln och fick inte under bakdelen så det gjorde att hon vägrade ut sig på kombinationen.. jag ska säga att jag tar det på mig och det inte var lissas fel att Matte inte kan hålla i sig när hon hoppar som en gud.

Villw bara få detta sagt, inget var lissas fel en grej var mitt fel. men tror hennes mage gjorde mycket att det gjorde ont i magen hos henne. jag skulle inte heller vilja springa om jag hade ont i magen..
hoppas det blir bättre.
dressyrtävling på tisdag får se om jag kan va med kan knappt sitta ner på lissa när hon travar det gör för ont i ryggen.
 

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se