ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

dressypasset inför tävlingen i mon!

2012-10-22 18:30:25 / 0 kommentarer ..


Som sagt så red jag ett dressyrpass inför i morgon, jag tog med mig gramanen fall att om hon skulle vara stretig i galoppen men iallafall. Hon började med att vara lite stel men då böjde jag mycket och bara lösgjorde henne, efter ett tag var hon riktigt fin i skritten och då började jag trava och gjorde likadant där lösgjorde henne och hon var super fin där hon gick frma till bettet och arbetade på riktigt bra. men sedan när jag gick över till galoppen så var lissa sjukt stark men samtidigt så gick hon så fint men ändå så va det jobbigt att hålla i henne..
Sedan lackade lissa ihop!
Då blev jag på dåligt humör!
 
Och då så var det slomotion galopp det gick as sakta och jag inte fick fram henne så tränade as mycket på at gå på henne så hon gick fram, men iallafall så var hon fin. i morgon vet jag inte hur det kommer gå, hon kommer nog få bra på traven men galoppen är tveksam jag som har sån vinnarskalle så tänker bara på att jag ska vinna..

Jag har inte "tävlat" dressyr på ett år knappt så jag tar det här som lärorikt att vi får se hur det går, vad domaren tycker om mig och lissa som ekipage antingen går det kanon bra och jag får as bra procent eller så går det bra eller skit. vi får se det är en ny dag i morgon lissa kanske är as glad eller är hon på bitch betendet...
 
 

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se