ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

vet bäst, finast häst osv

2012-09-12 11:27:53 / 0 kommentarer ..


Nu för tiden är det så på tävlingar att det gäller att ha finast häst, finast utrustning, märkesgrejer och tävla SM om man ska räknas som bra & fina!
Jag är riktigt trött på det nu!
Jag har inte den finaste hästen och jag har inte allt i märkes grejer och framförallt tävlar jag inte SM! Alla ponnymorsor deras barn ska vara bäst och ha finast grejer m.m sånt är jag trött på, fok blir ledsna om dem kommer hem med 4 fel i klasserna medan dem som kommer hem med en blågul rosett känner sig bäst. Dem kanske bara just hade tur, till och med rolf-göran bengtsson har 4 fel han avstod från en finalen på onsdagen i OS.
 
Min ponny är inte en ponny för 200.000 jag kan gå ut med det här för jag skäms inte, vi köpte lissa för endast 40.000 men hon är lika fin som en häst för 200.000 och 1 miljon!
Om jag skulle köpa en häst för 200.000 vad tjänar jag på det? jo plocka rosetter men jag har ju inte lärt hästen själv, det är nog det värsta när folk klagar på mig eller andra som inte har så dyra hästar sen så har dom inte utbildat sin häst själv det har JAG GJORT! min häst är en vinnare och det har jag sagt tusen gånger, vi kommer hem från tävlingar med 4 fel ibland vi har inte fått så många placeringar men vad gör det vi har roligt. Det är det som är huvudsaken tycker jag!
Många säger att jag är bortskämd det får jag höra varje förbannade dag, jag säger såhär många sa att jag var riktigt bortskämd när jag fick prestigen men det är ju så att en sadel ska passa på min häst med vi testade sadlar som var super fula men nej dom passade inte så det var bara prestigen som passade super bra! Jag är glad över att mina föräldrar tog tag och fick betala den för nu har man märkt skillnad på min häst, innan när jag hade pessoan hoppade inte lissa med ryggen för det GJORDE ONT! nu gör hon det! LYCKLIG! Alla mina schabrak som är lite dyrare har jag fått på julafton eller när jag fyller år jag har önskat mig sånt. Men i jul ska jag önska mig en systemkamera men då kommer några i släkten gå ihop!
Jag kan inte begära av mina föräldrar att dom ska köpa allt jag pekar på, jag går på ingelstad och det är rätt dyrt i månaden när jag har hästen här med. Man får bestämma vad man vill i livet och det är det här jag vill!
Som nästa år ska jag troligtvis på AW sporthorses men då betalar jag hälften och mamma & pappa hälften!

Det jag ville få ut med detta inlägg var att jag är så trött på folk som tror dem är bäst, har finaste hästen, finaste utrustningen! Jag är inte jätte bortskämd men alla ungar är bortskämd på sitt sätt! Några har lite mer pengar än andra, och andra har inte lika mycket det är bara acceptera livet!
Läser mycket bloggar där alla är så att hur mycket kostar din häst bla. bla. det har väl ingen betydelse eller? idag är min häst mycket mera värd och det är samma med dem andra man utvecklas mer och mer!
Så lägg ner skitpratet och gå fram till personen direkt och fråga! för bakom datorskärmen kan man skriva mycket!

Nu ska jag fixa mig inför skolan, sedan taggar jag hoppträning vid 6, troligtvis ska någon filma om jag får med mig natta. Ska bli kul och se vad olof tycker om min nya sadel!




Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se