ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Sovit bort dagen

2012-09-06 18:53:34 / 0 kommentarer ..


Jag har sovit bort dagen, vi fick ju inte sova i natt så mamma sjukanmälde mig så jag,Natta, becca har sovit fram till 2-3, fast är sjukt trött idag!
Lissa får faktiskt vila idag, jag är för trött så det gör inget! Kommer be Natta gå lite med henne på lördag, jag klarar inte av att rida för då svimmar jag! Vi har precis ätit, ska ut till stallet snart och fixa lite och fodra hästarna!
Vi har även gjort några fällor fall mannen kommer tillbaka, vet inte om vi ska till sika och kolla om han är där. Han brukar vara där på morgonen, sedan så sover han på höskullen på natten! Vet inte om han riktigt vågar komma tillbaka men man vet ju faktiskt inte!

Sandra som jobbar som fritidsledare, hon ska sova på hule inatt så vi har en vuxen här om det skulle vara så att han kommer tillbaka!
Nu ska vi bara ta det lugnt, blir nog att kolla film och sedan vid 10 typ ska vi gå och kolla i stallarna! Dem har satt upp lampor som har sensor så om någon går där så tänts lampan, sedan så ska dem kanske sätta övervakningskameror!


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se