ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

MÅL!

2012-09-22 11:21:09 / 0 kommentarer ..


Jag tänkte dra upp vilka mål jag har med Lissa innan det är dags att sälja henne, när jag köpte henne så hade jag inga mål det var väl bara att hon skulle gå ganska fint. Förra året ville jag nå SM i hoppning, men jag känner om jag ska nå SM då är det väldigt bråttom antingen på vägen lär Lissa bli sjuk/halt p.g.a att jag har gått för fort fram eller så tycker hon inte det är roligt att hoppa längre. Så jag har tagit bort det målet att hoppa SM för det får nästa ryttare kanske göra, jag vet iaf att hon lär komma dit bara man är envis..
Jag har nu en tävling planerad och det är Tingryd iår och det är v.45 och då ska jag hoppa LB & LA, sen vet jag inte om jag ska åka på tävling i Jönköping när jag praktiserar för det är inte alls långt ifrån och jag har en kompis där som kan köra :D så vi får se lite.
Men iår är det bara fortsätta att nöta LA(110) och låta henne hitta avstånden bra och bara rulla på, på en klubbhoppning på skolan så ska jag prova hoppa en msv b bana alltså 120cm.
Innan det är dags att ta skilda håll på oss så vill jag nå msv b med en stadig runda, placerinar i LA och kanske i msv b!
Jag vet inte om det kommer gå hela vägen, men det får vi se. Vi tar dag för dag, för hon kan lika väl vara död nästa år eller skadad allt kan hända så jag vill inte sätt upp för mycket krav.. men jag vet att hon lär vara frisk hela nästa år. Jag skulle jätte gärna vilja att jag blev yngre och så skulle jag vilja presentera henne på SM men det lär jag inte få. Jag lär få presentera henne på Msv b banor right?! Nu har vi bara våra nollor vi ska sätta i LA.

har ni några frågor?

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se