ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Lissinard Lady Gaga

2012-09-19 18:12:43 / 0 kommentarer ..


Lissinard Lady Gaga som kallas till vardag Lissa, hon är ett irländskt sto på 7år alltså född 2005. Hon är 148 i mankhöjd och har ett väldigt temperament ibland! Hon är den härliga färgen skäck och är en hopponny som hoppar sjukt fint. ibland är det utöver det vanliga, hon och jag har gått från en resa sen hon blev min ägodel 21 juli 2010 då hon inte kunde någontingen och då menar jag inget. hon kunde skritta och trava och inte galoppera normalt hon korsade bak hela tiden och gick ibland med krökt nacke. Hon jobbade ju inte precis, men det var ändå en häst mamma föll i smaken och det var henne mamma ville ha så det blev henne. Lissa har haft ganska svårt i sitt liv, troligtvis har hon någon gång under sin uppväxt blivit misshandlad med spö eller liknande det är inget vi kan säga klart och tydligt men på hennes sätt när vi fick hem henne så tror vi det. Hon var livärdd för spö och då menar jag verkligen livrädd. Hon tyckte det var okej att ha det när man red i bland men inte på marken. jag jobbade länge med henne på horsemanship och det visade resultat, idag är hon en av min bästa vän som jag kan berätta allt för.
Hon är en dam med temperament men bara man är lugn så fixar det sig, ibland har ju hästar en dålig dag som vi och det har lissa med ibland och då gäller det inte att bråka med henne för då blir hon sjukt sur och vägrar att göra som jag säger. Från våran resa från att inte äns kunna hoppa en 40bana utan att snubbla över hinder och riva så tävlar vi för tillfälligt LA hoppning. Hon är utbildad LB dressyr av mig och hon är riktigt fin dressyrponny men hon gillar mer fart och fläckt som sin ryttare och hon är byggd som en hopphäst så det är det hon är lämpligast till.
Den här resan vi har gjort tillsammans har varit magiskt, den har haft motgångar och framgångar. På cirka 1 ½ år har vi gått från inget till LA bana inom hoppning och LB dressyr, hon var skadad i 5 månader eller dem första månaderna visste dem inte var det var så hon stod i sin sjukhage kanske i 3 månader dem trodde först att det var något med ryggen och då tänkte jag direkt att hon lär ju aldrig hålla..  men sen visade det sig att hon hade problem med svensen hon hade väl någon sorts nervskada i svansen så det var ingen större grej med det. nu idag lider hon inte något utav det, utan hon mår sjukt bra och det ända är att hon inte kan höjja svansen jätte högt, men hon har inte ont så då ser ja ingen anledning om att säga att hon varit skadad, för hon kommer aldrig få tillbaka den här skadan sa dem.

Har ni några frågor på henne?


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se