ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Lång dag!

2012-09-26 16:33:36 / 0 kommentarer ..


Idag är det också äckligt höstväder.. regn & blåsigt!
Vi hade ridning idag när vi var i stallet på morgonen, jag fick rida No Limit som är en fux på 10(?) år, först knoppade vi, vi hade knopprov och jag klarade det! Skönt!
När vi väl skulle rida så hoppade jag upp, alla sa att han är stel i början, men med mig han var inte stel :o han trampade under sig sjukt bra, vi red mycket utan stigbyglar och det var rätt jobbigt när jag väl kom ner i sadeln så satt man as skönt och hans underbara trav & galopp gör mig hel kär :) 
Vi skulle öka traven och det gjorde han as bra, var en av dem som längde bäst, och i galoppen var jag bäst :o shiiit :o ni skulle sett synd att man inte får filma när man rider dem hästarna på lektionen man får filma när man tävlar men inte annars:o jag säger bara shiit! den runda fina galoppen som blev till grymma steg, aldrig suttit på en häst som varit så duktigt! Min favvo häst lätt!
Nästa år när lissa ska säljas så ska jag lätt ha en häst om HAN, eller så vill jag ha han (a) aldrig varit såhär kär i en häst faktiskt :oNu har dem i klassen precis slutat, jag har varit på rummet och pluggat, jag kan ju inte vara med på idrotten då jag inte ska anstränga mig så mycket som när vi springer och sånt! Kommer troligen vara hemma i morgon förmiddag då dem har gympa!
Nu ska jag byta om till ridkläder och sedan gå vidare ner till stallet för att rida lissa, vi ska gymnastikhoppa så skriver senare. Kommer hoppa upp till på angel som är nattas häst för den har inte blivit hoppad knappt!


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se