ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Klubbyte?

2012-09-21 20:32:31 / 0 kommentarer ..


Jag har länge sagt att jag ska byta klubb! Antingen till udden eller västervik!
 
Båda av klubbarna är riktigt trevliga, vad jag har hört så finns det bra människor på båda ställerna. Träningsmöjligheter & tävling, jag är ute efter att tävla i lag alltså i div.1 det går i LB & LA
Jag har några kompisar i västervik som jag känner dem tävlar för västervik men bor här i närheten, en av dem är tea som jag var med :d så svårt beslut.
Sen så har jag Caroline bågfeldt på udden och rebecca, rebecca umgås jag med varje dag medan carro skriver jag lite med ibland och vi snackar lite skit ibland :D

Men jag har ett sånt svårt beslut vilket jag ska välja, menom jag tänker vilket som är närmast från växjö så är det udden och om man ser i från oskarshamn så är det udden. Om jag ska ta på den fronten så lär det bli udden jag väljer, men sen vet jag ju inte om alla får tävla i lag på udden alltså dem högre typ div.1 och så. men jag har mejlat udden och frågat några frågor och hoppas jag får mitt svar.!

I morgon kommer ett inlägg om mitt nya mål med lissa.. :d finns inte så mycket att skriva om när jag ligger sjuk i sängen..!

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se