ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Jag har alltid drömt!

2012-09-23 01:35:17 / 0 kommentarer ..


Jag har alltid drömt om att tävla sm!
Sen jag var liten så har jag alltid drömt om att jag vill tävla SM på ponny, men det har ju verkligen inte blivit så först så fick jag ju select och hon ville ju inte hoppa dem klasserna och henne köpte vi för att vi skulle lära oss för jag var bara 9 år när vi fick henne. Sen blev det ju att vi köpte Lissa och hon var ju unghäst då så det var ju inte att tänka på det på något år.. men sen när man märkte att det gick så fort att utbilda henne och hon tyckte det var roligt att arbeta & hoppa så kunde man haft chansen. men jag har aldrig gillat att folk tar upp hästarna så sjukt fort i klasserna, jag ser ingen mening med det i livet gör ni det?
Det ända man får det är en skadad häst? det vill man ju inte ha, genom den vägen man tar sig till sm så ska man ha roligt med, man ska inte bara åka till en tävling för att tänka jag ska vinna idag man ska liksom tänka att idag ska vi ha roligt, men det skulle vara roligt med en placering.. så tänker alltid jag! Självklart skulle det vara riktigt roligt att vinna, jag har inte vunnit många gånger på lissa så när jag vann lilla rundan på superhelgen var jag så glad så jag knappt kunde ge dem ett leende, fattar ni :o
Jag har också alltid drömt om att få äga den där dyra ponnyn!
Allas dröm är att få ha den fina dyra ponnyn, men ändå så kommer någon skriva pengarna spelar ingen roll. nej jag vet, men om man fick chansen att få den där dyra hästen som alla vill ha och som hoppar magiskt självklart tar man den då?
Jag skulle med lätthet vilja ha Black Trump :o den svarta D-ponnyn hoppar med så sjukt scoop och den är så grymt snygg! Den ponnyn skulle jag aldrig säga nej till, men sitta kvar när den hoppar så stort och fint över hindrena det är ju bara en fråga :o det kan nog inte vara det första man klara av:o eller så är det en ponny som inte är sån som hoppar ryttaren ur sadeln vad vet jag ?
Den ponntn avgudar jag verkligen, det är nog den ända häst jag skulle vilja köpa färdig!

Jag är inte en som person som älskar att köpa färdiga hästar, jag känner att jag inte har gjort något på hästen/ponnyn då.. Jag vill liksom skola min egna häst till så som jag vill ha den, hatar att köpa mig en färdig häst.. onödiga pengar när man kan köpa en talangfull häst/ponny för en liten peng och ta upp den i klasserna och sedan sälja den dyrare då har man ju tjänat på det right?
men det är vad jag tycker, det finns folk som har klankat ner på mig om att lissa inte skulle kunna bli något m.m men vart är hon idag efter 2 års kämpande? jo hon är en stjärna hon kan, hon vill, hon tävlar LA hoppning med 4 fel p.g.a ryttarmiss. min ponny skulle kunna nå dem högsta klasserna med rätt ryttare efter mig det är en sak jag är tvärsäker på.

En sak är säkert och det är att Lissa & jag är vinnarna oavsätt om vi har den blå/gula rosetten på eller inte!
http://www.youtube.com/watch?v=T0hHsykgd9c



Kolla bilden under :o



Bilderna är lånade av google. men det är Isabella nilssons bilder!

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se