ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Hemskt!

2012-09-06 05:19:09 / 0 kommentarer ..


Vi var på visning av Subaru, den var super fin! Fick sitta i den och allt verkligen en bil jag vill ha! 315.800kr kostar den så det är mycket pengar!

Inatt vid 1 kommer min rumskompis, hon säger att det är någon i stallet becca & Jocke och Natta hade gått ut och Jocke gick in i stallet och då står det en man där och han var rädd och arg så han bara springer för livet! Sedan så ringde vi fritid för han gubben kom tillbaka. Fritid hade ringt polisen så dem kom men han gömde sig i buskar och sedan så skriker Issa att han springer över hagarna så vi & polisen springer efter sedan är han helt jävla borta! Vi fick alltså inte tag i han och klockan var halv 4 när dem åkte härifrån, vi kan inte sova för vi är rädda och ledsna! Klockan är 5 och vi Har sovit 1 timme i natt' vet inte hur vi ska klara lektionerna men det får kjelle fixa!
Nu är det så att bara vi vet om detta så vid 6 ska vi tjejer ut till stallet för att hjälpa Jennie för hon får inte va där själv! Kan vara farligt, man vet ju inte vad det är för människa!
Vi är verkligen livrädda vi sitter i köksfönstret och håller koll om han kommer för då ringer vi polisen! Han måste verkligen tas fast, våran kniv i stallet som vi tar i hösilaget är borta och sedan så har hästarnas mat försvunnit mycket, jag har inte alls mycket havre kvar! Nattas äpplen är borta och det är kaos här på hule! Detta är verkligen obehagligt! Vi tror han har varit här sen i vår för då öppnades dörren och stängdes sen tändes det i stallet och sedan släktes när ingen var där! Vi trodde detta var några spöken! Men nej det var han..
Nu måste jag va lite med dem andra! Jag dör!


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se