ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Helgen!

2012-09-16 22:33:57 / 0 kommentarer ..


Jag har inte hunnit eller haft något att blogga om, när man inte bloggar om hästen eller skolan så har jag bloggtorka.. ni kommer inte med förslag så inte lätt att skriva om något när jag är hemma på helgerna!

Jag har under helgen bara varit med tea, vi har varit på donken och kollat läget om det har hänt något i stan men nope var helt tyst. jag och hon har också kollat film, 3 stycken och dem har varit riktigt bra, kollade på LOL och sedan en skräckfilm och sen en komedi :D
as bra är dem verkligen, älskar filmen LOL och är helt kär i killen kyle!

denna vecka ska lissa ridas:

Måndag: Lätt dressyrpass
Tisdag: Konditions pass med Jennie
Onsdag: hårdare dressyrpass
Torsdag: Gymnastik hoppning eller konditionspass med jennie

sen vilar hon ju fre,lör & söndag! jag ska kolla om johanna som har helgen, kan rida henne. så då lär hon rida fredag & lördag så vilar hon på söndagen.
det är ju svårt att rida på helgerna och fredagar när jag inte är här. sen så ska jag kanske åka hem på torsdag då jag ska till läkaren på fredag för min rygg krångar. har as ont i den mellanåt. kan bara få kramp!

Jag har en tävling kvar och det är v.42 i Tingsryd, kanske är med i växjö veckan 44 sedan åker jag vidare till jönköping på min praktik hos ellen brünes kommer även ha med mig lissa dit.


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se