ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

9 September

2012-09-09 11:37:51 / 0 kommentarer ..


Vaknde nyss, jag sov i pappas säng inatt igen för pappa sov i mitt gamla rum!
kommer nog vara så att jag är lite rädd ett tag till, man kan nog känna sig trygg när han väl är tagen. Men det känns som han är här hemma med men man vet ju att han inte är det.

Natta & Issa var ute och gick lite med lissa igår så hon får röra på sig, den här veckan ska jag verkligen lägga upp schemat för förra veckan så red jag ut på måndag, dressyr tisdag, markarbete onsdag och sedan skulle amanda ridit på torsdagen men det var något konstigt med henne så hon fick vila så hon har nu vilat 4 dagar. Men det är hon nog bara glad över!

v.37
Måndag:
Dressyr med bommar
Tisdag: Skogen
Onsdag: Hoppträning för olof :D
Torsdag: Skogen trav och lite galopp.
Fredag:
Skrittas
Lördag: Vila
Söndag: Vila
 
Så ser Lissas vecka ut om jag inte ändrar något, förra veckan blev det inte mycket ridning bara 3 dagar då det på hulegård hände och polisen kom och allt.
Idag åker jag & Linn och Becca tillbaka till Ingelstad, när vi kommer fram till ingelstad så kommer natta & hennes kille hämta mig. Det är mörkt och jag är mörkrädd.. :s

Jag är så pepp inför Hoppträningen med Olof Hellberg, han är så grym mamma kom bara på att hon kanske ska åka och kolla :) det kan vara roligt, det kanske blir lugnt den är gången eller blir det som vanligt att han höjjer(stavning) men det kanske bara blir till mig då min är fullt igång.
Åhhh det är det jag mest längtar till på hela veckan, sedan nu blir det några hoppträningar till innan jag ska till tingsryd och tävla! ;) Lissa kanske åker hem nu någon helg innan för hon måste verkligen klippas!

 

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se