ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

varför jag bloggar och lite om mig själv :* Natttti

2012-06-10 23:55:10 / 0 kommentarer ..


Jag tänkte berätta varför jag just bloggar och vad jag är för sorts person vem jag är helt enkelt!

varför jag bloggar?
Hmm för 2-3 år sedan så såg jag att många av mina kompisar bloggade och jag ville vara som alla andra så jag och min kompis Sophie startade en blogg teamfagereke. Men det blev så att vi verken hade tid för bloggen och att det kändes som ingen läste våran blogg ingen frågade något så det blev trist..
Jag valde nu iår att starta en helt egen blogg om bara mig & min d-ponny som jag gjorde, jag vill liksom dela med mig av min fina d-ponny om hennes utveckling och hur vi kämpar oss mot vårat mål och hur vi kämpar oss igenom vad alla sagt om Lissa.
Tyvärr skulle jag startat en egen blogg när jag fick henne och så fick ni se utvecklingen från första början och se den nu, men då jag inte startade en blogg så kommer jag göra ett inlägg med massa bilder och lite text då bilder säger mer än 1000 ord.
Jag älskar att få veta vad folk tycker om mig & min häst vad jag ska träna mer på och komplimanger, jag tar åt mig mycket om vad andra säger om mina hästar då det kan vara bra att ha med sig i livet. Tar dock inte med mig dumma kommentarer om att te.x att din häst kommer aldrig kunna hoppa eller något ,d en kommer kunna hoppa en LD .. Men hmm jag vet att allt går bara man vill och det vet jag att många andra vet också.
Jag har många gånger i mitt liv haft en halv bra häst, vi har aldrig haft den ekonomin då man kan köpa en häst för 150 tusen mina hästar har alltid kostat mellan 20-40 000, och jag nöjjer mig med det för jag rider mig till våran framgång. När jag säljer lissa kanske hon kostar 150 000 då har jag tjänat på det.
EN GREJ SÄGER JAG, MAN SKA INTE SKRYTA MASSA OM SIN HÄST OM MAN KÖPT EN FÄRDIG HÄST OCH ÄR PÅ SM NIVÅ. DÄREMOT OM MAN KÖPT EN HÄST FÖR 20.40 000 SÅ KAN DU SKRYTA OM DIN HÄST OM DU FÅTT DEN TILL SM SEN.
det är va jag tycker!
jag bloggar för jag älskar att visa min vardag för andra och ta lärdom av andra!

Vem är jag?

jag är en sprallig glad tjej som heter Mathilda, jag bor i Växjö och pluggar på ingelstads gymnasie inriktning häst & ridsport. När jag inte bor i Växjö så bor jag hemma i oskarshamn med mina mamma & pappa min syster har precis flyttat till stockholm.
Jag är 17 vårar och cirka 165 lång och väger runt 53kg, jag är en målinriktad tjej som älskar utmaningar och träffa nytt folk!
Jag har väldigt mycket bus i mig, jag föredrar långa kvällar ute med mina kompisar än en filmkväll med kompisar och familjen, hatar verkligen att inte ha något att göra som till exempel nu. Just nu när jag skrev detta så har jag inget att göra så gör ett tidinställt inlägg haha :)
Jag har ingen pojkvän och jag älskar att vara nära folk, mina kompisar tjatar jämt om att jag inte ska gå så nära dem är sån som älskar att gå på folk typ hehe .. varit utan pojkvän för länge kanske ?

När jag var liten var jag väldig framåt jag älskade att busa och var riktigt sprallig jag satt aldrig still och det gör jag inte idag heller, får panik då typ när jag väl är stilla det är när jag sover som en stock.
Jag skäms nästan aldrig och jag är JÄMT nervös inför en tävling det känns som jag ska spy eller kissa på mig, går på toa 5000 gånger när jag är på tävling och är hungrig konstant. Jag har det ganska jobbigt i skolan är ingen som älskar att plugga och det är för att man måste sitta still och läsa.. jag gör hellre inlämningar än att läsa till ett prov för det blir aldrig något pluggande då för då åker boken i marken eller väggen .. haha :)

Jag hatar verkligen spindlar dem är så sjukt vidriga och dem ska jämt vara överallt jag är , till exempel igår när jag skulle ta fram lissas borste inann tävlingen då är det en spindel där på så får panik och springer ut, när vi ska kolla banan på banskissen då är det en spindel där på... åh vad äckligt.. hatar även småkryp, fattar inte varför det ska finnas.
Jag vanar er att aldrig komma till Oskarshamn för det är bara onödig tid om ni inte ska träffa mig förståss haha, det händer ingentingen här. Det är bara helt dött ungdomarna sitter bara hemma känns det som, när jag är hemma på helgerna det ända jag gör det är kollar film och är hos min ponny Lissinard Lady Gaga.


Just nu är jag riktigt trött och måste sova, NAJJJJJS har ingen skola i morgon eller på tisdag :D känn på den ni, ingen som har skrivit på frågestunden ? kan ni allt om mig? min häst? mitt liv? hmm vad ni nu vill veta?  inget ni vill veta? ser ändå att de är ganska många som läser min blogg hehe :D

GODNATT MY LOVERS, PUSSSAR!:*


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se