ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

underbar känsla

2012-06-20 15:31:58 / 0 kommentarer ..


nu har jag verkligen förstått mig på min älskade ponny, hon har varit jätte hängig med frambenen glömt att lyfta och massa, Stegrat med mig när jag ridit och ibland innan hindrena, jag har självklart trott att det varit en olydnad så jag har ju liksom bankat på henne så hon går framåt..
Igår fick jag reda på hela sanningen om min Lissa, min hoppsadel har legat dåligt på henne den har åkt fram under ridpassen på bogbladen och det har gjort att hon inte kunnat röra sig som hon vill det har blivit kortare steg, hon kan inte lyfta ordentligt på benen över hindrena för det gör ont och det slutar med att hon stegrar!

Under dem här månaderna har hon verkligen stått ut med att göra som jag vill utan att jag fattat att det gör ont på henne, synd att man inte kan prata med henne för då skulle man ju fattat direkt. Men äntligen vet jag varför jag jämt har rivit massa och sånt, så nu har hon en ny fin sadel & jag nya fina tretorn falsterbo :) 

Har packat massa i stallet och jag har ridit ut och det gick ganska bra inte jätte bra men inte jätte dåligt heller. Vi travade ganska mycket, nu ska jag vila lite sedan ska jag till stallet igen och då ska jag putsa min sadel och tränsen och benskydden och sedan ska hästen skos om på två fötter och sedan ska jag duscha henne. Blir en lång mysig kväll som igår, har varit i stallet varje dag nu hehe. Bor typ hos becca just nu, love it! Älskar verkligen att vara nära lissa hela tiden det är en sån skön känsla hon bringar lycka..
Ska packa alla mina saker jag ska ha med mig till vetlanda, ohh så kul detta ska bli. Det är även fest på fredag det är ju trotsallt midsommar!

Torsdag: hoppar en klass fanns ingen mer ;( så en LB blir det.
Fredag: hoppar jag också bara en klass då det börjar på LA så en LA på fredagen
Lördagen; åker vi hem men det kanske blir en LA där med? vem vet det beror på hur hon varit på dem andra klasserna och hur hon reagerear med en ny sadel.
 
Några bilder som är tagna igår när vi var i hagen och mös med pollarna, sedan en bild från idag när hon har nya sadeln på sig :D

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se