ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

sadelprovning

2012-06-19 15:05:21 / 1 kommentarer ..


hon tjejen kom jag tror hon hette malin, hon var ganska ung och verkade erfaren. Hon började med att mäta lite på lissa och känna och sånt. Sen prövade hon min hoppsadel och sa att den låg inte jätte bra men den låg heller inte jätte dåligt, så vi sa att vi prövar ut en hoppsadel idag. Sedan skulle vi pröva våran dressyrsadel en Rüsli och då sa hon att den låg fruktansvärts dåligt så det var bara att utesluta den. Den sadlen som har lärt mig rida i en dressyrsadel kommer sakna den , den var ju så skön att rida i :) LOVE IT!

vi hade fyra sadlar jag skulle rida i, den ena var en prestige som jag sa den ska jag ha lissa! Vi red i alla sadlarna utom en och det var bara en av dem som hon hoppade super bra med verkligen GENOM ryggen! Och det var inte mindre än MIN älskade prestige som nu jag äger, kommer inviga den på tävlingen i vetlanda kommer inte gå ut med hur mkt det kostade men den var sprillans ny och det är mycket pengar i den!

Jag säger bara en sak JAG ÄLSKAR MINA FÖRÄLDRAR TACK FÖR EN SUPER FIN SADEL! vi kommer att pröva ut en dressyrsadel till höst men det är inte säkert då vi bara har ett år kvar ;)

Nu ska jag träffa becca vi ska på en helig träff hehe ;) 

bild ;)


Kommentarer
Elin

Den kostar 15 000 kr!

Svar: Jaså? Varför tror du det?
Mathilda Svensson

2012-06-19 17:06:47
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se