ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

ponnyer jag provred innan Lissa

2012-06-25 18:24:44 / 0 kommentarer ..


Jag tänkte skriva & visa bild vilka d-ponnyer jag provred innan vi bestämde oss för lissa och varför vi inte köpte just dem ponnyerna.
OBS: kommer inte ta dem i ordning för det kommer jag inte ihåg:)

Först fram är ingen mindre än Munsboro Paulo han är en valack som var född 2002, han var en fux och var väldigt härligt han var maxad D-ponny. Jag kommer ihåg att han var väldigt stor att stå bredvid pappa trodde det var en häst för det såg inte ut som det. både jag & min syster red han men hon skötte dressyren och där var han ganska fin lite tjafsig men ändå fin, jag hoppade han och han hoppade verkligen som en gud hennes tränare var där och kollade också. Han hoppade ganska stort då jag bara hade haft lilla select och zassa så var han enorm. Tyvärr så ville inte min syster ha han har jag för mig, men jag ville absolut ha han vi fick med en transport i priset och det var ju toppen. Han var super jag älskade han och har även idag kontakt med ägaren, så blev inget köp med han. Den sommaren så dog han i hagen han halkade och någon sena gick av tyvärr. R.I.P fina munsboro paulo.


Sen så var det Alexander en valack född 1999 och var en charmör, han var riktigt snygg och har ett glosöga som jag tycker är as snyggt ;)  han var inte alls bra på dressyr och kunde inte grunderna eller något, så det var riktigt tråkigt så gick ju inte arbeta i form eller något liknande. Han hoppade super duper bra, jätte luftigt och jätte snyggt, jag kunde knappt sitta kvar. han lyfte ordentligt på benen och massa. Så då blev det inget köp av honom heller för kände att jag ville ha en häst som kunde arbeta i form och lite så iallafall om hästen var över 8 :)
 
Sen Zuch a good lady som jag hade som foderponny hon var ett sto född 2003 och färgen brun, hon kunde ju inte något när hon kom lite arbeta i form och skänkelvikningar och sånt där. Jag var helt kär i henne jag hopptränade mycket med henne för anette tukk och hon sa att det var en toppen ponny och att hon skulle komma långt inom hoppningen och det tror jag verkligen att hon skulle, jag tävlade upp till 1 meter på henne men tränade msv banor, det var verkligen den rätta ponnyn för mig ;)  hon fick en väldigt stor plats i mitt hjärta. Tyvärr begärde dem alldeles för mycket pengar för henne som inte hon var värd, eller hon är värd alla pengar i världen men om man ser det på ett annat sätt hennes utbildningsnivå. så mamma & pappa ville inte köpa henne så det blev att hon åkte hem igen :(  nu är hon hos en dressyrryttare lite synd men japp..
 
Sen då Lissinard Lady Gaga ett sto född 2005 som är mörkbrunskäck, hon såg trevlig och fin ut på annonsen så när vi ändå var nere i skåne hos mina kusiner så passade vi på att åka förbi och provrida. När vi kommer så står hon i en hage och jag menar verkligen att hon såg hemsk ut, men japp det var bara att se det på den positiva biten. vi tog in och fixade henne och hon var verkligen bakrädd och rädd för allt. Hon började rida och hon såg ganska trevlig ut i skritten och traven men lite vinglig då hon var bara riden 1 månad. i galoppen var det hemskt hon korsade hela tiden det var hemskt man kunde knappt sitta ner och hon sparkade bakut med och ville få av mig ;) haha . Men sen när vi skulle hoppa så ramlade man nästan in i hindrena så det var bara nej till mamma. Jag & min syster sitter i bilen och säger vi letar vidare henne vill vi inte ha men nope mamma sa att det är hon ni får för mamma tyckte så synd om henne och hon var ju så söt så henne fick vi. Hon landade i fagereke 21 juli 2010 och hade bajs på benen & svansen och allt så det första jag gjorde utan att känna hästen det var att duscha henne för hon så jätte äcklig ut.
Men idag så ångrar jag inte att vi köpte henne för nu är hon perfekt plus att jag vet att jag har gjort ett jätte bra jobb med henne :D

och bild från nu

Så vad tycker ni om förändringen?
vad tycker ni om alla ponnys?
roligt att veta vad ni tycker
vem skulle ni valt?

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se