ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Dagens ridpass

2012-06-28 23:34:09 / 0 kommentarer ..


Jag har varit lite off idag då jag verkligen inte hunnit blogga, först åkte vi till kalmar vid 9 och då övningskörde jag till kalmar gick suveränt jag är ju pappas flicka så har bilarna i blodet :)  Blev inte alls mycker där tyvärr fick inte min flicka något men vi ska spara pengarna till falserbo horse show och där ska jag köpa massor av fina saker :D

Runt 4 tiden drog jag & mamma till stallet, tog in lissan och där stod emelie färdig nästan med oege hennes frieser. Vi skulle rida men hon väntade på mig, vi skrittade ut en liten runda som tog 15min typ perfekt framskrittning enligt mig. Man ska alltid försöka skritta fram utanför paddock/ridhus för det känner bäst iallafall hos mig. Jag skulle ridit ett ordenligt ridpass då det inte gick bra igår men det sket sig vi hoppade lite istället. Hon var super mjuk i kroppen och böjde och gjorde allt jag bad henne om, kändes SUPER! Jag försökte samla henne ordenligt i galoppen som vi försökte med igår men fick ingen framgång och idag fick jag framgång det gjorde hon ganska bra och det kändes bra för den delen med :) 
Jätte nöjd över det så därför fick hon en belöning av att hoppa lite så vi hoppade kombination, enstaka hinder och på båge. Hon hoppade super fint råkade lägga henne för nära på ett hinder så hon rev men det var helt enkelt mitt eget fel att hon rev!
Vad finns det egentligen att säga om dagens ridpass det gick helt enkelt suveränt och hon hoppar super bra med den här sadeln den passar verkligen super på henne och hon kan verkligen hoppa med ryggen utan att hon får ont :D
 
I Morgon ska jag, Mamma, Pappa & becca på bil speedway (folkrace) i vetlanda, pappa ska köra och jag hoppas det går jätte bra för pappa. Hoppas bara inget går sönder på bilen så kommer han lätt att vara med i A-final. Han har bra förare med sig i sina heat men det ska han lätt klara av så duktig han är. Vill ni se film på när han kör? Tänkte ta att filma om ni vill det.

På lördag ska jag hoppträna för angelica alltså en riktig hopptränare det var riktigt länge sen jag gjorde det.
Ska bli super kul och ska se vad hon tycker om min prinsessa, nej nu ska jag kolla på pretty little lairs jag är helt besatt av den serien håller med Carro till hundra den är super bra kan inte sluta kolla jag har kollat på serien sen klockan 7 i kväll tills nu för jag skulle bara ta en dusch.
Jag ska sedan sova ni får ha det så bra ska försöka blogga från mammas mobil i morgon men det kanske inte blir så lätt. ska iallfall filma men om jag inte bloggar i morgon så lär ni få höra av mig på lördag efter hoppträningen. Vi åker i morgon vid 2 så har sovmorgon till 12 sedan kommer vi hem runt 1-2 på natten och då ska jag bara sova. Ha det så bra :)

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se