ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

blandade bilder

2012-06-18 17:41:43 / 0 kommentarer ..


nu har jag äntligen hamnat vid min data igen, det känns sjukt bra! så nu kommer bilder och ska försöka lägga in filmer från ihopsläppet men tyvärr suger filmerna så kanske kommer upp någon annan dag då jag ska kolla film. Här får ni en bild på hennes box också! Hon har brunstat över hela svansen och benen ökkk... varför har man ett sto ? det är ju frågan ..

Jag hopptränade idag eller jag & becca hoppade lite för hennes föräldrar, hon var ganska fin i början lite seg och ville inte lyfta benen hoppade bana på 115 oh då blev hon för tung och drog ner 3 hinder.. blev sur efter ett tag och hoppade av och bara gick in hade inte tålamodet med mig när hon verkligen inte gjorde som jag ville!! Men japp dem fick upp mig igen och då hoppade jag bana på cirka 110cm coh då jävlar lyfta hon på benen så kanske hjälper att bli arg på henne ibland när hon verkligen inte lyssnar! Hon måste ju faktiskt lära sig att man ska lyfta på benen!!

Nu till det roliga, jag har ju klagat ganska länge att mina sadlar inte ligger på henne så i morgon kl.09.00 så kommer en till stallet och ska pröva om sadlarna ligger om dem inte gör det så har hon med 60 stycken sadlar. Även john whitaker sadlar och prestige som jag vill ha! Får hoppas att hon har några fina sadlar som passar och även att whitaker & prestigen passar och att dem är sköna. men jag vet redan att prestige är skön för har ridit i en sådan innan!:)

Nu ska jag fortsätta äta och sedan blir det att kolla på ``A walk to remember``, härlig film verkar det som. älskar kärleksfilmer (a) 

ha det så bra så uppdaterar jag mera sedan ;)  puss!


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se