ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

1 år & 11 månader

2012-06-11 23:29:23 / 0 kommentarer ..


har jag sovit i 1år och 11månader? shiit, jag kommer ihåg som om det var igår vi köpte lissa så ruggigt ful och äcklig. Just nu är hon världens finaste och vad hon har förändrats på dem här ``2åren`` shiit!

Det känns absolut inte som samma häst, jag har gjort ett bra jobb förlåt att jag skryter men det har jag tack till min tränare som hjälpt mig att göra henne såhär grymt fin.

Det känns som om min första tävling var i lördags hoppade 50-60 och blev nollade i 60 men 4 fel i 50 och lissa kunde inte äns hoppa hon gick över hinrena typ. shit jag tror jag lever i en fantasi värld. jag har nog itne förstått förräns nu att hon är grymt fin och att hon verkligen vill göra allt bra. jag kan säga att hon ställer upp i alla lägen.

den 21 juli 2012 har jag ägt henne i 2 år och hon har endast vägrat med mig 4gånger, fattar ni 4 gånger!!? det är ett mirakel med den här ponnyn. ni tror jag säkert ljuger men det är så hon vägrar bara om det är något som är fel annars hoppar hon även hur fel hon kommer på ett hinder även om det är 110cm högt och hon kommer så sjukt fel så hoppar hon riskerar att gå omkull än vägrar.. I'm happy gril!!


Men en sak om ni har märkt har min header bara försvunnit sådär.. hmm vad kan vara fel jag sitter och försöker få till det men inte så lätt.. någon som är bra med sånt här.. tänkte fråga en kompis om hon kan göra detta gratis men det är nog tveksamt någon som kan hjälpa mig gratis ?

Det är bara mejla mig eller skriva en kommentar. länkar er självklart, eller vad ni nu vill att jag ska göra.
då det ingen är som har skrivit några frågor på frågestuden så la jag ner det då ni kanske vet allt ?!
hmm tänkte om det är så att ni vill ha en frågestund så svarar jag i ett videoinlägg om det låter mer intressant, vet ju dock hur många som läser min blogg då jag ser det på statistiken men kan ni inte slänga in en kommentar när ni väl är här innne? hmm inte så svårt brukar själv kommentera andras bloggar :D

Nu ska jag ta och sova ska upp runt 10 tiden i morgon då min buss till växjö går 11:40 hmm dryg resa har jag framför mig men om ni säger något ni vill läsa om så kan jag ju skriva det när jag sitter på bussen eller hur? älskar att skriva det är nog en av grejjerna jag tkr om :)  hehe även att svenskan i skolan inte är så kul men när jag väl får skriva om det jag själv vill så kan jag sitta och skriva hela mina dagar !

hmm måste nog verkligen sova nu men ni babes?  kolla in min tävlingskompis blogg: Baraacarro.blogg.se

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se