ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

vad gör jag innan en tävling?

2012-08-23 16:45:45 / 0 kommentarer ..


tänkte skriva om vad jag göra innan en tävling!
 
  • Jag börjar jämt med att rida ut lissa i skogen i alla gångarter och känner att gasen och bromsen finns, sedan kollar jag om hon är mjuk i alla sidor alltså flyttar för skänkeln och sånt. Sedan brukar jag bara skritta av en lång runda så hon verkligen får komma ner i puls och bara njuta av livet!
  • Efter det så brukar jag putsa sadel,träns,benskydd,boots,stövlarna och sporrarna så allt verkligen glänser och är fint. Skulle aldrig i hela mitt liv kunna koma till en tävling med smutsig utrustning benskydd och boots förstår jag ju om dem blir smutsiga efter en runda men det är ju allas. Men när man sätter på all utrustning så ska man se att det är putsat annars får jag panik! Smutsig på en tävling är det värsta jag vet.
  • Jag duschar hela henne och schamponerar in hela henne, ben, svans, man och extra brukar jag ta på dem vita strumporna. Då hon brunstar så mycket så tar jag verkligen extra mycket på bakbenen för dem brukar aldrig vara vita innan jag ställer henne i duschen. Sedan får hon ett varmt flecétäcke på sig.
  • Jag tar pälsglans i svansen och på rumpan och halsen absolut inte där sadeln ska sitta, tar lite i pannluggen också.
  • När svansen har torkat lite så brukar jag göra en fläta så hon inte bajsar på den, gör oftast knoppar det beror på om min kompis Linn finns i närheten för jag kan verkligen inte göra fina knoppar på henne så ibland gör jag bara små fläter i manen så den ska ligga på ena sidan för hon har ju så tjock man och jag har inte fått hem min trimningssax.
  • innan hon går in i boxen och är klar för dagen så lindar jag alla benen och hon sover med ett nytt torrt flecétäcke så hon inte ska bajsa på benen eller få bajsfläckar på det vita.
  • Jag lägger mitt schabrak jag valt i kraft påsen och plcokar alltid ner regntäcke eller ridregntäcket fall det skulle börja regna vill inte förstöra min nya fina sadel!
 
Mig själv:
 
  • Min mamma brukar jämt lägga fram mina kläder, mina vita ridbyxor som det står Mathilda på och sedan min kavaj och strumpor, min skjorta.
  • Jag duschar och lägger mig i sängen och kollar film, bara njuter av livet helt enkelt.
det är nog lite om min dag innan tävlingen, och i morgon har jag en sån dag tur att jag bara har en lektion. Jag ska tävla i braås! peppar peppar hoppas hon är på super humör ;)

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se