ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

tröttttt

2012-08-24 19:37:32 / 0 kommentarer ..


Jag är så sjukt trött även om jag bara hade en ända lektion idag, den lektion var biologi och den var så dryyyyg.. Läraren kan verkligen inte lära ut och han tyckte inte om att vi satt med våra skoldatorer, han störde sig typ på det.. what? hallå! vi har nyss fått datorerna av skolan för att skriva anteckningar och sånt så man inte tappar på alla papper. ååhh så trött på han! han kan förstöra äns dag!
Jag gick iallafall ut till stallet runt 4 tiden och tog in henne och borstade, sedan red jag ut på en mysig skogsrunda inför tävlingen i morgon! Jag skrittade typ 20 minuter och sedan travade jag och galoperade i cirka 15 minuter tillsammans då. sedan fick hon en lång avskrittning på 15 minuter det kan hon vara värd. Jag putsade alltingen så som sadel, träns, benskydd, magplattan ja det är ju bara det hon har på tävling jag har nytvättade boots så det är inte så svårt dem behövs inte putsas..
Jag duschade även lissa och hon bara njöt av varmvattnet hon har ju inte haft det på hela sommaren hos becca, så hon stod nästa och sov! JÄMT när jag schamponerar in hennes framben så ska hon pussa på mig åhh så sööt, hon vill jämt hjälpa till så gått det går.
 
Ska snart ut och fodra min älskling och göra flätor i manen och svansen inga knoppar i morgon. inte många startande typ 11 stycken så bara onödigt, hon är lika fin utan (A)
Jag tänkte ta och svara på några kommentarer ;)


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se