ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Torsdag

2012-08-23 20:19:40 / 1 kommentarer ..


Jag red ut med becca vi red runt maderna och skrittade och travade mycket och tog någon galopp, hon var ganska stretig och då beccas häst är storhäst och har mycket större steg så ligger han ju lite före och då får lissa panik och kan inte komma i lugn och ro så hon kan jobba ordentligt så jag försökte bara lugna henne och göra det bästa av situationen hon behövde inte gå så hårt.
 
när vi kom till grusvägen så var det timmer på vänstersidan och lite plast över och lissa var verkligen livrädd eller så töntade hon sig, hon ser jämt i syne så :) haha! Men jag travade som vanligt och hon bara tvärstop och jag flög fram på halsen när att åka av haha! Sedan fick jag låna beccas spö och då sa jag till henne och då tvärstande hon igen och jag flög nästan av och då stegrade hon åhh så jobbigt då sa jag verkligen till henne och då travade hon raska steg förbi och var livrädd men hon fick väldigt mycket beröm efter det. man måste lära sig nya saker i livet då hon är under utbildning så var hon duktig hon har ju inte varit med om allt heller!
 

Men det bästa av allt neranför hulegård(där jag bor) så finns det en gård där dom typ har oxar så vi red förbi där ju och lissa har ju inte sett dom på hela sommaren men det gick bra och dem små söta ``kalvarna`` åhh ville bara ha med den hem som kommer på bild (a) nawww så sööt!
Nu ska vi äta lite sedan vet jag inte vad vi ska göra ikväll, vet inte om några killkompisar kommer och kollar film med oss, vi får se vad kvällen bjuder på :) 

Kommentarer
Retard Riders- Martina http://RetardRiders.blogg.se

Vilken söt kalv, jag är livrädd för kor annars haha!

2012-08-24 14:26:17
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se