ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Tävlingsdagen

2012-08-25 19:54:56 / 0 kommentarer ..


Nu kommer det ni säkert har väntat efter, ni har fått båda filmerna genom videofy.

LB:
När jag skrittade fram så var hon as seg inte alls på hugget eller nåot, sedan så när jag travade, galopperade fram så var hon på hugget som fan as pigg och glad så det var sjukt bra, jag hoppade fram och hon bara studsade när jag tog i henne för hon blev sur på mig när jag samlade henne men hoppade super!
När jag gick in på banan tänkte jag bara går aldrig vet inte varför jag hade den känslan, rider mot första hon bara springer och känner att jag inte får ihop henne men hon klarade hindret så som 2 men när jag kommer mot trean gud vilket tryck i galoppen och vilket fint hopp :o hon hoppade mig nästan ut sadeln kanske syns på filmen. Efter trean skulle man svänga höger det var nära att jag svängde vänster det ser ni på filmen xd haha! hoppade fint på 4,5,6 och när jag kommer mot kombinationen som är 7 a,b så hoppar hon för långt i från men klipper båda men det går fort igenom kombinationen jag hade tur att jag inte fick med mig sista hindret. Hoppar fint på sista hindret i grunden och då omhoppning!
Jag tyckte hon hoppade as fint på 9 men nope hon rev tydligen som jag fick veta av pappa när jag kom ut från banan svänger innanför mot 10 a,b och hoppar ganska fint, hoppar super på 11 och glömde sista hindret så skulle tagit ut svängen så råkade rida innanför ett annat och till höger var 12 så det var sjukt men min häst är bäst och ställde upp för mig till 100 % så hon klarade sista :)
Kan säga såhär min häst hjälpa mig i banan sjukt mycket om det inte vore för hennes hjälp så skulle jag haft minst 8 fel i grunden. så tackar min häst för hon är som hon är!

LA:
Min tredje LA som jag startar, hon kändes ganska bra på framhoppningen hon stannade en gång på oxern men det var för vi kom hel tokigt fel men sen red jag om och jävlar vad hon hoppade :o pappa blev nästan rädd så han backade haha!
Går in på banan travar runt lite och kollade på vattnemattan men hon bara det är chill typ. Jag kände att jag hade trycket i galoppen mot första hindret men nej den rev hon jag fattar fortfarande inte varför, sen mot tvåan så kände jag att vi inte hittade något bra avstånd så höll in henne ett till steg och då rev hon men ja ja det går att leva med det. Kom mot 3 och hon hoppade klockrent, sedan 4 och kombinationen 5 a,b den hoppade hon super bra tycker jag! 6:an var cirka 5 galoppsprång efter och den gick galant kommer mot 7 och där var vattenmattan och hon hoppade så sjukt fint så ja och sedan 8 och den klippte hon med. Jag tappade till och med stigbyglen på 7 för hon hoppade så sjukt högt så hoppade 8 utan men det gick det bra. jag är glad att jag har just henne för när jag gör missar så räddar hon mig och det kallar jag ett team! Skulle aldrig klara en LA bana utan henne för då skulle det vara plockepinn! jag tar andra rivningen på mig och första rivningen var guds fel det var bara helt enkelt inte våran tur. men jag är super glad som hon som vann jag har en lika fin häst som hon!


Outfit:
Hjälm -  john whitaker/charles owen
kavaj - spooks
väst- vet ej
stövlar - falsterbo tretorn
hästen:
Träns- ihopplock
sadel - prestige
sadelgjord - hv polo
benskydd - veredus gel
boots - hööks
schabrak - lamicell
pannband -  charlies


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se