ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

svelands cup

2012-08-22 21:06:38 / 0 kommentarer ..


jag satt och kollade lite på hästannonser på d-ponnyer tycker det är super kul, så kommer det upp en ponny som hade vunnit svelands cup och gick inte och läste lite reglerna. om man har startat msv b på ponny så får du inte vara med och det tycker jag är rättvist. Man kan vinna en drömhelg med proffsen shit vad maffigt. om jag inte kunnit hoppa msv innan nästa sommar så ska jag lätt vara med på denna cup. det är två deltävlingar och sedan final. LB går deltävlingarna i och finalen i LB+5 så det är inte så högt.
 
visst låter det super kul?  vi får se vart vi är om ett år, har ju trotsallt bara ett år kvar så ja. men iallafall just nu ligger becca och jag på rummen och ligger och lyssnar på musik och sitter på dem nya datorerna. Vi vet inte om vi ska gå till sika är riktigt trött och så ska vi upp vid 6 i morgon fast vi har sovmorgon till 12 i moron. SKOLAN BÖRJAR BRA!
Vi har precis gjort en liten lätt läxa som hur vi lär oss bäst till en lärare, så det var inget krångligt.!
 
jag är så sugen på att skriva så kan ni inte skriva något ni vill att jag ska skriva om? Om ni vågar? hehe! annars får jag hitta på något själv och kolla bloggar om vad man kan ta upp har inte så bra fantasi..hmm..


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se