ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Sovmorgon

2012-08-28 13:35:45 / 0 kommentarer ..


gud så skönt, har sovmorgon till 14:40 idag sov till 12 fast gick ut och fodrade hästarna vid 7 :)  sedan gick jag och la mig igen, det är riktigt härligt att ha sovmorgon..
har faktiskt sovmorgon hela veckan i morgon börjar jag vid typ halv 1 och på torsdag 10.00 och fredag 12:40.
ganska chill om jag får säga det själv.
 
Lovade att skriva om ridpasset och det gick faktiskt bra igår, hon var mjuk från första början jag arbetade ganska länge i skritten och traven övade mycket på öppna och sluta och det gick faktiskt rätt bra det går framåt. Lissa tänker också framåt just nu och det känns helt bra! jag gick sedan över i galopp i vänster och rullade på bra först på fyrkantspåret riktigt fint och sedan satt jag mig ner och arbetade gick bra faktiskt, mer än vad jag hade förväntat mig men i höger var det lite svajigt. men det var helt okej där med. krävde inte så jätte mycket där ville bara att hon skulle hitta sin egna balans dem som inte vet har hon lite svårare i galoppen då hon har haft en nervskada i svansen som gjorde att hon tappade alla muskler och att hon har svårare att samla sig i galoppen men det går framåt verkligen!
idag taggar vi att rida ut i skogen med jennie och rasmus, vi ska bara leka lite i skogen och hästarna får ha kul var länge sen vi red ut tillsammans.
I morgon taggar vi första hoppträningen för olof igen efter sommarlovet, kommer dock inte bli så höga hinder men upp på 1m kan jag tro.
 

Nu ska jag gå in i duschen och fixa mig inför den enda lektionen vi har, sedan ska jag bara ta det lugnt sedan ut och rida. kanske ska ut och springa idag med ska börja röra på mig ordentligt. Vi har så bra vägar här i ingelstad.
ikväll blir det väl att hänga ett tag på internatet. riktigt chill!
 

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se