ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

shiit skolan börjar om 5 dagar!!

2012-08-17 16:33:47 / 0 kommentarer ..


wooow! skolan börjar om 5 dagar alltså nästa onsdag, jag lär åka upp med lissa och mig själv på tisdag då jag vill hinna packa upp alla lissas saker och alla mina egna saker. plus så ska lissa installera sig igen i sin box! sån tur att lissa får stå i sin box hon hade förra terminen och gå med rasmus i hagen igen, det kommer bli super läe bli busiga dagar när lissa ser rasmus ;) kommer bli riktigt roligt! Lissa börjar också gå inne på natten med det har hon börjat med nu också så hon blir lite piggare när hon sover inne! nästa vecka börjar också hårdträningen på både mig & lissa innan denna terminen är slut så ska lissa och jag ha topp kondis som att vi kan spring 1 mil utan att bli trötta, låter det bra? JA!
 

Idag har jag varit och klippt mig, inget att se faktiskt för klippte bara lite på topparna som vanligt. Vill ju inte klippa av mitt älskade låna hår! shiit no!
Nu ligger jag i sängen och skriver detta inlägg och läser andra bloggar det är faktiskt roligt, ska nog upp till lissa runt 6 tiden och rida en liten runda som mest kommer bestå av skritt och trav och lösgörande arbete som skänkelvikning,öppna,sluta, böja och sånt ;) kommer nog ta en tur i skogen det kan hon förtjäna efter 5 dagars vila. Som sagt när hon vilat så länge så tar jag bara det lugnt idag och i morgon sedan kör jag igång som vanligt inför skolstarten! 
 
I morgon åker jag och mamma vid 1 till hennes kompis nutta som har en kallblodsvalack var smäcker i typen när han var 2 och han heter ragnar tror han är mellan 4-6 år nu ;) vet ej om jag ska rida men det ska bli kul att få träffa han igen, vill gärna ha med han på skolan en månad i vår också. Vet ni förresten några bra PRAKTIK ställen ska praktisera i 5 veckor först skulle jag åkt utomlands men ska va i ett försäljningstall istället och så ska jag ta och åka utomlands nästa år istället och det lär bli irland. kanske får med mig lissas bror hem? vem vet! 

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se