ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

packa packa packa!

2012-08-11 20:43:20 / 0 kommentarer ..


full rulle här i huset, i morgon går bussen till kalmar vid halv 3 sedan vid 4 hämtar elin & hennes pappa upp mig i kalmar så åker mot öland då! på måndag kommer våra andra älsklingar, så som lovis(lovisa), beebisjohanna(johanna), diana,sofie & fillan ;) dem här dagarna på öland kommer bli awesome, vi ska ha riktigt roligt. Lite galna turer mot böda och ska försöka uppdatera så bra som, om elin får igång min app så kommer självklart bilder:) 
 
Lissa ska vila nu i morgon tills på torsdag så rider lite lätt på fredag, tror hon tycker det ska bli riktigt härligt, kommer knappt ha tid för telefonen i veckan även om mamma & pappa kommer ringa & smsa som idioter men men.. haha xd vet att du mamma läser min blogg så ja ni behöver ju inte ringa stup i kvarten!
 
I dag red jag ut med emelie, gud vad pigg lissa var hon var jätte rolig att rida. var mjuk och super fin. i galoppen blev det gärna att hon drog iväg för hon var verkligen super pigg kunde knappt skritta. Emelie har en frieser så han har ju större steg så det gick ganska fort om man skulle hinna ifatt ;) haha!
 
Just nu sitter jag och ska ladda ner en film som jag kan kolla på ikväll innan jag somnar, skriver detta inlägg och kollar bloggar och uppdaterar på fb. LIVET LEKER
 
peace and love mathilda (a)
 
gammal bild från andra dagen vi fick henne! 
 

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se