ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Öland 2012

2012-08-16 18:23:38 / 0 kommentarer ..


jag har precis kommit hem från stallet har pussat lite på älsklingen och gått med henne lite, har självklart borstat på henne. Jag kom hem från öland vid halv 4 typ, då va det bara att äta!
 
jag har massor av bilder att visa, mest på mig och kompisar. I måndags tog vi bara det lugnt, festade och det kom 3 killar till oss som vi var sociala med och pratade lite. det var faktiskt riktigt kul, fast var så sjukt trött så gick och la mig vid 12 ;)  sedan i tisdags så var vi bara trötta efter i måndags så låg och vilade och vi chilldrack bara på tisdagen vi var helt utslitna. Sedan igår så festade vi, grannarna frågade om vi ville komma på fest(ungdomar) och ja det ville vi dem värkade trevliga fast det slutade katastof visade sig att alex (utläning) han har suttit i ungdomsfängelse och började hota med kniv och allt på han så man blev riktigt rädd. hans lillebror hette chris och var riktigt trevlig, det var han jag satt och pratade med hela kvällen ;) hehe! så jag snubblade igår och landade med mitt knä så kan kunde knappt gå igår men blivit bättre idag. så får hoppas jag kan rida i morgon. 
 

blev ganska kortfattat för är så sjukt trött, ska kolla om en kompis vill bara kolla en film. ska sova tidigt idag det ska bli riktigt skönt! 
nästa vecka börjar skolan och då börjar hårdträningen på lissan och även min kropp. så ja nu ska jag vila ;) 

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se