ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

gårdagens pass

2012-08-30 19:00:29 / 0 kommentarer ..


Då jag helt plötsligt gick till sika igår så blev det ju inte att jag bloggade om hoppningen,
men jag,jennie och johanna red till ridbanan tar cira 7minuter, så det var en bra framskrittning. När vi kom till ridbanan så arbetade jag henne lite i varje varv i skritten sedan travade jag direkt ville inte trötta ut henne direkt, hon arbetade riktigt bra i alla gångarter jätte fin var hon och jag kände genast den känslan att det skulle gå bra med hoppningen också!
Vi hade en oxer på varje långsida och en kombination i snett igen och vi tog ort bommarna på första hindret i kombinationen och rullade på det andra hoppade fram tills 80cm och sedan la vi till kombinationen men först oppade jag en av oxrarna som bara låg på 70cm. on var riktigt fin i kombinationen hoppade bra men det skulle vara 2 galoppsprång emellan men hon tog bara 1 hela tiden, hon var så pigg så kändes som vi skenade igenom kombination. Så kombinationer måste jag verkligen träna mycket på nu så jag får henne lugn, ni kanske märkte det i hoppfilmen jag la ut?
jag hoppade 125 på sista hindret i kombinationen, riktigt fin! men då det gick så fort så blev det nästan att hon hoppade på fart just därför jag måste träna på det. Sedan hoppade jag på ena oxern på långsidan och vi kom över 125 med lätthet bara att jag tappade ena stigbygeln det kommer ni märka på filmen somjag ska lägga ut sen. förresten ni kanske har märkt att jag använder videofy bara tråkigt att man inte kan lägga in ljud på det.
 
Utvärderingen av träning är att MIN HÄST ÄR GRYM, 125 FATTAR NI? NYTT REKORD FÖR OSS! denna ponnyn kommer att vara på msv banorna inom något år, vi får se om vi kommer dit nästa år men en sak är säkert är att hon kommer att komma dit om inte med mig så kommer hon dit med en annan ryttare!
 
har varit ute hos finaste ponnyn och myst lite, mockade,fixade maten och sedan borstade henne. hon fick gå in vid 2 tiden för det spöregnade så hon fick gå ut medans jag mockade och fixade maten :D
Ikväll kommer ett helt annat inlägg som inte handlar om ridning! uran folkrace!

125:)





Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se