ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

fullt upp

2012-08-22 18:49:48 / 0 kommentarer ..


har verkligen fullt upp, började med att jag släppte ut hästen idag vid 8 sedan lektion vid 10 sedan blev det att gå runt och kolla på alla 1:or och sedan började jag vid kvart över 1 igen. sen efter det lev det att rida och det blev kanske en halvtimme då vi skulle ha stallmöte vid 4 sen skynda och byta om upp till skolan igen skulle ha inspark för ettorna så dom lärde känna oss bättre. Så vi gick tipspromenad och nu vid halv 8 så ska vi grilla och veta vem som vann.
Haha på tipspromenaden gick vi helt vilse verkligen, det var sjukt!
 

ridpasset:
Nu till ridpasset, vi skyndade oss att borsta och hon såg hängig och varm ut, men vi skrittade bort till ridhuset som tar cirka 5 minuter och skrittade ungefär 5 minuter där inne och sedan började jag arbeta henne i skritten och hon var fin och mjuk och jobbade bra i skritten som hon brukar göra, tog och skrittade väldigt länge faktiskt utöver det vanliga och när jag började trava kände jag direkt det där WOOW shit vad hon använda bakdelen det var sinnessjukt hon brukar liksom inte göra något extra men idag kände jag verkligen att hon hade power i traven och hon trampade på bra och arbetade fint, längde och kortade mycket. Gjorde även mycket övergångar till skritt och sedan halt och hon lyssnade väldigt bra. Jag gjorde lite skänkelvikningar och sånt tränar mycket på öppna och sluta som inte är så lätt att lära henne själv när jag knappt kan men båda kämpade på bra och vi lyckades göra en perfekt i traven och det kändes super bra!
Sedan över till galopp och då hon hade så mycket energi så galopperade jag ett varv i ridhuset och lät henne bara rulla på och hitta sitt egna tempo. Sedan så satt jag mig ner och satt i hopp henne men nope fuck heller sa hon tror hon verkligen inte ville sammarbeta i galoppen, hon hade så sjukt mycket energi i bakdelen så den flög åt alla vädershåll men ja ja , det händer ibland. efter 15 min så tjurade hon verkligen ihop och då blev jag faktiskt riktigt sur på henne och sa till henne och då faktiskt lyssnade hon riktigt bra kunde korta galoppen sjukt mycket och allt gick så sjukt bra så när jag kände att hon var fin så slutade jag med galoppen och travade bara av henne i en låg fin form och sedan skrittade vi tillbaka och då var det stallmöte.
 
Men vet ni vad jag har fått en skoldata av skolan, eller alla elever har fått en dator.
nope nu måste jag gå ska ner till stallet och ta upp det hon bajsat och kissat så ska vi upp till skolan igen ;)
umgås med allt folk på internatet, ska bli en bra kväll vet inte om folket skulle till sika så ska kolla läget där.

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se