ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

folkrace

2012-08-31 21:08:32 / 0 kommentarer ..


Mitt andra intresse, som många vet så är ja inte bara intresserad av hästar utan jag är intresserad av bilar allt som rör bilar. Jag brukar hänga med pappa när han kör folkrace, jag har faktiskt aldrig hängt med när pappa ska kolla på rally, men det är en sak jag ska göra innan åren är slut.

Sen jag var en liten liten bebis så har jag varit på en folkrace bana, jag låg säkert i banvagnen när jag va så liten sedan när jag blev lite äldre kanske 4-5 år så låg jag & min syster och tog bort leran på däcken & fälgarna med en skruvmejsel. vi var riktigt söta, tyvärr inga bilder på det! men kan säga att det var säkert fina minnen jag kommer ihåg mycket vad som har hänt på folkrace banorna, jag är en liten bilbrud som även älskar hästar.

Jag skulle lätt vilja börja köra folkrace men grejen är att det kostar ganska mycket om man ska buda på en bil när det är tävling det kostar 200kronor och en bil kostar 6500kr, så efter några tävlingar så blir det endel pengar och då jag vill ha min lilla fina ponny så måste jag ju välja och hästen är ju inte billig heller inte när jag tävlar så här mycket. Då min pappa älskar att köra folkrace han är född till att vara på banan så jag tänker inte ta det ifrån han när han älskar det, jag älskar att vara med mina hästar så jag kommer fortsätta vid hästfronten men kommer kanske senare när jag har ett eget jobb ta licens för folkrace och sedan köra lite för skojs.

En sak är säkert att jag aldrig aldrig slutar med ridningen vad som än händer mig,
nu ska jag spela ett BMW spel så jag kan vinna en bil :)

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se