ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Det kan inte alltid gå bra!

2012-08-05 20:32:45 / 0 kommentarer ..


Som rubriken lyder det kan inte alltid gå bra, iallafall den här helgen började dåligt och slutade lika dåligt! Jag vet inte riktigt vad som har hänt med lissan i helgen jag fick en bra runda och det var faktiskt i LA :o 
 
Fredags: 
LC: Hon var faktiskt super fin på framhoppningen och bjöd fint och hoppade super duper fint ;)  Men när jag gå in på banan så ville hon inte, hon var faktiskt ganska fin på banan men jag har insett att hon inte lyfter ordentligt på benen när det är LC & LB känns som hon tycker det är för lågt! Hon rev ett hinder så slutade på 4 fel finns inte så mycket att säga om den klassen. riktigt onödigt pet av henne!
 
LB: Ingen aning vad som hände, vet faktiskt inte vad som hände den här helgen hon var inte på hugget. När jag red fram så var hon super stark och liksom kändes som det skulle gå bra men nej en rivning och en vägran men fick över henne direkt när hon försökte vägra så fick en rivning på hindret så hon bara larvar sig och brukar aldrig vara titttg när det gäller hinder hon bryr sig liksom inte!

Lördag:
LB: kommer inte riktigt ihåg vad som hände i den här klassen men det jag vet är att jag fick 8 fel och tror det var på rivningar och jag vet att planen inte var att riva och jag var riktigt lack när jag kom ut från banan! Jag var så besviken för jag vet att lissa verkligen KAN hoppa!! Men iallafall det var fina språng dem hon inte rev faktiskt!
 
LA: ja vad ska jag säga här det får verkligen vara med fet text, hästen visade verkligen vad hon kunde. Jag går in på banan hon var riktigt trött men jag satt upp en bra galopp och första hindret var ett räcke och det fixade vi ;)  hon hoppade super fint på alla hinder bara att jag la henne fel på något men hon klippte alla förutom 2:an hon rev för jag la henne hel tokigt! när jag kom så fel på det så kom jag på en skit dålig båge mot 3:an och hoppade nästan i hinderstödet och hopn klippte den oxern! Vad finns det att säga denna ritt var en av dem finaste ritterna jag gjort! fine det lilla petet var bara så onödigt och man vill bara göra om rundan! Men super nöjd det var trotsallt hennes 3:de LA!
 

Söndag: 
 
LC: herregud, jag kände att hon hade vänt efter att jag hoppat LA och hon var super fin och taggad på framhoppningen går in på banan och hon hoppar verkligen så bra kommer mot sista hindret och hon kommer fel och ska vägra och jag trycker till henne för det är inte okej att vägra så hon försöker hoppa över oxern och jag ramlar av! hör ni! jag ramlar av!! haha shiit, första gången jag ramlar av på tävling och 2:a gången jag ramlar av på lissa! Lissa blev jätte rädd och ledsen för hon försökte ju verkligen och jag accepterar det. vi försökte iallafall! den här videon kommer att komma upp ;) håller på att ladda upp den nu!
 
LB: där ville jag bara hem, hon hoppar super fint på 1,2,3,4,5 och när jag kommer mo 6a kombinationen så hallå hon vägrar jag bara det är inte samma häst så jag blev fly förbannad och rider vidare och kommer igen och hon försöker vägra men jag drog allt över henne och vi kom runt banan på 4 fel! Jätte nöjd med ritten annars förutom att hon ska larva sig. nu ska jag ta i med hårdhandskarna!
 
här får ni en bild från LA:N igår som vi köpte tog kort med mobilen på fotot så inte så jätte bra men super fint hoppar hon och högt över! ser ni vacker hon är!:) 

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se