ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Dålig uppdatering

2012-08-09 14:57:17 / 0 kommentarer ..


Jag har haft dålig uppdatering, förlåt! Jag har verkligen inte haft tid plus att appen inte går så ska be min kompis Elin hjälpa mig på söndag, iallafall så hoppade jag igår eller ja vi skulle ha gymnastik hoppning så hoppade studs och hinder som låg på 80cm tog några språng på en oxer som var på 110cm men hon bara var så bitchig så hon ville inte komma rätt på och hon var trött så blev plockepinn! Men kom över det några gånger med inga fel:) hon har gått ganska hårt denna vecka! Idag red jag dressyr och hon kändes riktigt fin sprang ifrån mig ibland men det gick faktiskt ganska bra! Övade på skänkelvikningar och öppna & sluta så det var toppen! Tog ett språng på 50cm var så sugen det är verkligen roligt att hoppa henne nu när jag har den nya sadeln för då hoppar hon verkligen med ryggen!
Nu ska jag snart duscha för vid 5 kommer några kompisar och då ska vi förfesta! Sedan blir det mot Kalmar rix fm stadsfesten!

Ska bli en grym kväll med massor av fina vänner och i morgon ska lissa vila för det ska även jag! På lördag ska jag rida lite dressyr och lite skogen sedan ska hon vila tills torsdag nästa vecka för på söndag åker jag till Öland med mina fina brudar från hulegård! Snart börjar skolan lite bra iallafall för man får träffa alla kompisar och hoppträningarna för Olof börjar också! Mitt mål nästa år innan någon annan liten flicka tar över henne är att hoppa 120 felfritt och kvala 130 alltså är det msv b och msv à känner att jag vill inte pressa henne mot sm som går final i 135 så jag låter nästa ryttare ta henne dit hon är trotsallt 8 nästa år och då har jag haft henne i 3 år :)
Någon dag nästa vecka när det är fint väder så ska jag & becca ta fina bilder på ängen (a) ska bli kul! Nu måste jag fixa mig, måste fundera hur jag ska ha håret :)

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se