ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Blogg torka..

2012-08-18 23:56:55 / 0 kommentarer ..


Har läst på många bloggar att dem har blogg torka, håller med! Vet inte riktigt vad jag ska skriva! Dag in och dag ut skriver jag om hur det var med lissa hur jag red henne osv. Men jag vill skriva ett inlägg någon gång i veckan som ni vill att jag ska skriva, men då man Inte får några tips så är det inte så lätt!

Ibland tänker man att man vill va den största hästbloggaren men ändå inte alla hat som dem får men ändå alla tips, positiva tänkande! När man inte har så många läsare så får man inga hat,inga positiva saker och sånt! Det är också tråkigt!

Men iallafall när jag får min nya design av Emma och när skolan drar igång så ska jag verkligen ta tag i allt! Skolan,bloggen, hästen, min hälsa!
Det som är viktigt på en blogg det är att det ska vara intressanta inlägg och själv så kanske man tycker att sina inlägg är det men ni tycker inte det! Alltid svårt att veta vad just NI vill läsa om, tyvärr är jag ingen tankeläsare, eller har röntgensyn!

Haha oj oj nu blev det mycket om mina egna tankar? Men det är faktiskt sant! Tänkte i morgon kommer jag skriva ett inlägg om vad mina tankar är just nu om lissa, livet och skolan! Kommer även be om en systemkamera i jul och då kommer det verkligen bli bilder! Det är inte så lätt att ta bilder med en iPhone när man rider!det blir ju bara suddigt! Men när vi börjar skolan, så ska min kompis Alexandra ta massa bilder på mig och lissa och dem kommer absolut ut hit plus att jag ska be henne ta bilder när jag rider och kanske när jag hopptränar! Beror ju också på om hon har tid, hon pluggar ju också! Men hennes hobby är hästar och fotografering och nu har hon ingen häst så hon se säker mycket tid över! Och hon lär vilja fota mig och lissa!:) har också fler vänner där som älskar att ta kort! Rebecca som jag ska bo med har en systemkamera så ska kolla om jag kan få låna den ibland och ta kort eller om hon kan ta kort på mig men vi rider ofta tillsammans så blir ju dock inte så lätt att ta kort på mig när hon rider samtidigt själv!!

Nej nu kände jag att jag pratat klart här ikväll och detta inlägg blev långt så Godnatt på er! I morgon ska jag sola om det är fint och lissa ska gå ett dressyrpass i paddocken!


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se