ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

ÅHH UNDERBART!!

2012-08-23 11:18:17 / 0 kommentarer ..


Den här veckan är skolan chill, gick upp vid 7 för att ge maten och sedan släppa ut hästarna. Försökte också ta febern på lissa igen då hon hade 37,8 i går och hon brukar inte ha så högt men ja då skulle jag kolla febern idag men nej det ville hon inte hon har jätte svårt att man ska ta febern på henne hon får panik och vill typ sparka. Hon gör ju aldrig något dumt men det är ju reflex för hon tycker det är så sjukt obehagligt men efter många om och men så sket jag i att ta febern för ville inte bråka med henne det första jag gör här på skolan. Det kan ju vara att hon fått lite lite febern när hon bytte ställe och sånt. Detta kanske låter helt sjukt men jag tar aldrig tempen på henne för jag vet hur det kommer gå och ja vet att hon får panik efter att dom skulle känna i rumpan på henne förra året. Jag skulle heller inte vilja att någon körde upp något i min rumpa.
 
Idag har vi verkligen bara en lektion våran entrepenörskap blev inställt så ja det är helt okej, i morgon har vi bara en lektion i morgon vid halv 1 tror jag. TÄnkt om man skulle ha det såhär chill varje dag i skolan. då skulle jag verkligen älska skolan.
 

Idag ska jag och becca rida ut lite lugnt och se hur lissa mår och sånt, vi ska bara skritta och trava. hon behöver alltid röra på sig men ska inte köra något hårt och i morgon ska hon ut i skogen. för rider jämt ut i skogen innan tävling men då ska jag köra lite mer vanligt, galopp,skritt,trav,skänkelvikning,öppna,sluta,länga,korta ja dem grejerna. 
 
På lördag är det tävling i Braås jag ska hoppa två klasser en LB & LA det ska bli spännande och se hur det går efter vimmerby där det gick skit. men hon verkar vara på topp iallafall. Nästa vecka börjar träningen för olof hellberg det ska bli sjukt kul så får han se lissa hoppa i sin nya sadel också.
jag skriver mera senare.
dock inga bilder..
 
 
 

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se