ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

om mig & hästar

2012-07-13 21:20:48 / 0 kommentarer ..


Jag själv är väldigt vinnarmedveten, när jag kommer till en tävling eller om pappa ska köra så måste pappa vinna eller så måste jag. Annars blir jag lätt super sugen även om rundan var fin eller om pappa körde bra! Jag vet inte riktigt varför jag är sån men jag älskar att få visa vad jag har gjort eller visa mig & min ponny (a) hehe!

just nu känner jag att jag vill låna ut /sälja lissa och köpa tillbaka Zassa då hon ska säljas till våren och då kommer jag komma till SM i augusti med zassa det är en sak som är säkert. Men ändå så vill jag köpa den här 1 åriga hingsten och lära honom och sedan ha han och även låna ut lissan.
Jag har så mycket krav jag blir nästan ledsen om jag nu inte kan åka till justin bieber i stockholm eller om jag inte rider sm och vinner! JAG HAR MASSA KRAV PÅ MIG!! på ett sätt är det bra att ha krav men jag blir sur om jag inte uppnår mina krav!


Nu tänkte jag faktiskt fråga er, och jag vill gärna att ni lägger ner 1 minut på den här lilla saken istället för att klicka in på fb/annan blogg/webshop eller vad ni nu gör på internet!

Ska jag ha kvar lissa och utbilda vidare henne, eller ska jag sälja henne? och köpa zassa? eller ska jag köpa 1åringen?
hur skulle ni resornera? tacksam för svar, please svara på denna enkla frågan!



Zassa;


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se